Η μητέρα της Gigi Hadid "σπάει" την σιωπή της για την εγκυμοσύνη - Ποιο το φύλο του μωρού;

"Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω γιαγιά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μητέρα της Gigi Hadid

Και όμως λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη πως η Gigi Hadid είναι έγκυος, η μητέρα της "σπάει" την σιωπή της για την εγκυμοσύνη και όχι μόνο το επιβεβαιώνει, αλλά αποκαλύπτει και ποιο είναι το φύλο του μωρού.

Το μοντέλο Gigi Hadid και ο τραγουδιστής Zayn Malik, είναι πιο ευτυχείς από ποτέ και αυτό δεν κρύβεται. Πηγή από το περιβάλλον της Hadid αποκάλυψε χθες ότι το μοντέλο είναι έγκυος, περιμένοντας να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Και ενώ αρκετοί άρχισαν να αμφισβητούν αυτή την είδηση, η μαμά του μοντέλου αποφάσισε να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Σύμφωνα με τη Sun, η Yolanda Hadid μίλησε στο RTL Boulevard και μοιράστηκε την έκπληξή της για την εγκυμοσύνης της κόρης της.

«Ακόμη σοκαρισμένη που το μικρό μας μυστικό διέρρευσε στον Τύπο. Φυσικά είμαι ενθουσιασμένη. Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω γιαγιά τον Σεπτέμβρη ειδικά αφότου έχασα τη μαμά μου τόσο πρόσφατα. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά της ζωής. Μία ψυχή φεύγει, μία νέα έρχεται. Νιώθουμε πολύ ευλογημένοι».

Όσον αφορά στο φύλο του μωρού, παρά τις πρώτες πληροφορίες που ανέφεραν ότι θα ήταν αγοράκι, τελικά το TMZ ισχυρίζεται ότι αυτό θα είναι ένα κοριτσάκι. Παρόλα αυτά το μοντέλο δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στην εν λόγω εγκυμοσύνη, ενώ δεν έχουμε ακούσει τίποτα ούτε από την μεριά του τραγουδιστή. Αντιθέτως τα αγνόησε όλα και έκανε ένα throwback στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Λίγα λόγια για την Gigi Hadid που θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα

Η Jelena Noura Hadid, είναι Αμερικανίδα μοντέλο. Το 2013 υπόγραψε συμβόλαιο και κατατάχθηκε στον κατάλογο με τα μοντέλα του IMG Models. Τον Νοέμβριο του 2014 ψηφίστηκε και κατατάχθηκε στη λίστα με τα 50 κορυφαία μοντέλα του κόσμου, κατά το Models.com.

Τον Ιανουάριο του 2015 μάλιστα, ονομάστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ενώ την ίδια χρονιά μπήκε στη λίστα με τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret. Και μιας και μιλάμε για το μοντέλο, εσείς είδατε το ζευγάρι παπούτσια που επέλεξε να φορέσει πρόσφατα; Είναι από τα πιο hot παπούτσια για αυτή την εποχή και κοστίζουν μόνο 59 ευρώ!