Τέλος το Live Tonight - Η ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τι ανέφερε ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος το Live Tonight -  Η ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Άσχημα τα νέα που έρχονται για το Live Tonight, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να κάνει και σχετική ανακοίνωση, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στον ANT1 για το τέλος του show.

Ειδικότερα το τέλος του Live Tonight ανακοίνωσε ο γνωστός παρουσιαστής, που είχε - λόγω του κορωνοϊού και των εξελίξεων που είχαμε - αφήσει για λίγο στην άκρη το The 2night show. Πολλά από τα κανάλια είχαν προχωρήσει σε αλλαγές στο πρόγραμμά τους, ώστε να καλύψουν τα όσα συνέβαιναν.

Ωστόσο πλέον πολλές από τις εκπομπές που είχαν διακόψει, δίνοντας την θέση τους σε ενημερωτικές και άλλα προγράμματα, γυρνούν πλέον στην τηλεόραση. Έτσι λοιπόν και ο Γρηγόρης Αρναούτγλου, που όπως είπε θα αρχίσει και πάλι την αγαπημένη εκπομπή The 2night show.

Ο ίδιος είχε πει άλλωστε ότι το Live Tonight θα κρατούσε όσο και η περίοδος του εγκλεισμού. Ωστόσο σταδιακά έχουμε άρση των μέτρων και τα τηλεοπτικά προγράμματα βρίσκουν και αυτά ξανά τους ρυθμούς τους.

Ο παρουσιαστής είπε συγκεκριμένα ότι η εν λόγω εκπομπή θα σταματήσει την Πέμπτη που μας έρχεται και θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος του The 2night show. Δείτε ωστόσο και γιατί πέταξε καρφιά ο γνωστός παρουσιαστής. Τι συνέβη;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που έκανε ανακοίνωση για το Live Tonight στον ANT1 είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με μια πασίγνωστη παρουσιάστρια

Στο 2012 μας γύρισε ο γνωστός παρουσιαστής που ανέβασε μια φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Σε αυτήν τον βλέπουμε να είναι αγκαλιά με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ πρόκειται για μια φωτογραφία που τράβηξαν οι δυο τους, όταν είχε βρεθεί τότε στην παρουσίαση του δίσκου "Απέναντι" της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ο γνωστός παρουσιαστής έγραψε μάλιστα και μερικά όμορφα λόγια για την συνάδελφό του, στην οποία τρέφει μεγάλη εκτίμηση. Ο ίδιος αναφέρει δε ότι πρόκειται για μια εικόνα που του έχουν στείλει.

"Μία φωτογραφία που μου στείλατε και ειχα να την δώ πολλά χρόνια... γειά σου Ελένη μου υπέροχη... εύχομαι πάντα να χαμογελάς όπως στην φωτογραφία!!!" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.