Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλά για πρώτη φορά: "Βάλαμε ανταλλακτικά στην καρδιά και..."

Τι είπε για την περιπέτεια με την υγεία του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλά για πρώτη φορά:

Για πρώτη φορά, μετά και την περιπέτεια που είχε με την υγεία του μίλησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τα όσα πέρασε; Ο ηθοποιός, που νοσηλεύτηκε στο Τζάνειο, δεν χάνει στιγμή το χιούμορ του με τον ίδιο να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, "βάλαμε ανταλλακτικά στην καρδιά". Τι άλλο είπε;

Στο Τζάνειο νοσοκομείο είχε μεταφερθεί ο Γιώργος Παρτσαλάκης, που είχε διαγνωστεί με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και είχε αναγκαστεί να νοσηλευτεί στην μονάδα εμφραγμάτων. Μάλιστα εκείνες τις ημέρες μηνύματα ήρθαν από οικείους του που έκανα λόγο για καλύτερη εικόνα της υγείας του, από εκείνη που "ήθελαν" δημοσιεύματα'.

Τώρα ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό, με τον ίδιο να μην έχει χάσει το χιούμορ του ούτε στιγμή. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στο Πρωινό για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τι συγκίνηση του για το ενδιαφέρον του κόσμου. Επίσης έκανε αναφορά για τους ηθοποιούς και το πώς έχει πληγεί όλος κλάδος εξαιτίας της πανδημίας.

"Ο κόσμος θέλει να μάθει… δεν είναι κλειδαρότρυπα. Ο κόσμος θέλει να μάθει παραπάνω πράγματα για εμάς γιατί μας νιώθει παρέα του. Είμαι πραγματικά συγκινημένος [...] Βάλαμε ανταλλακτικά και τώρα δουλεύει μια χαρά" είπε μεταξύ άλλων. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.

Μας είχε ραγίσει την καρδιά το βαφτιστήρι του Γιώργου Παρτσαλάκη, που μίλησε τώρα για πρώτη φορά για την υγεία του - Τι είχε πει;

Ο Βασίλης Τσιάρας, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN, ανέφερε ότι «πληροφορήθηκα για το περιστατικό τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου προς Κυριακή του Πάσχα. Δεν το πίστευα, γιατί είχαμε μιλήσει από τις 19:30 και μου έλεγε, ότι είχε βαρεθεί κλεισμένος 40 μέρες λόγω της καραντίνας. Ο γιος του μου είπε, ότι είναι μια χαρά και έχει αποσωληνωθεί, ενώ την Τετάρτη (22/4) θα πάρει εξιτήριο».