Meghan Markle: Έσταξε φαρμάκι για την Kate Middleton -"Ήταν έξαλλη που..."

Φίλος της μίλησε για όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Meghan Markle: Έσταξε φαρμάκι για την Kate Middleton -

Φαρμάκι "έσταξε' για την Kate Middleton η Meghan Markle, με φίλο της ίδιας να μιλά σε βρετανικό μέσο ενημέρωσης και να αναφέρεται στα όσα είχαν πειράξει την δούκισσα του Σάσσεξ. Τι είπε η πηγή στην εφημερίδα για την γυναίκα του πρίγκιπα Χάρι;

Ειδικότερα πηγή της οικογένειας και φίλος της Meghan Markle μίλησε στην Daily Mail, που είναι μάλιστα και ένα από τα βρετανικά μέσα στα οποία έχει ρίξει "πόρτα" το βασιλικό ζευγάρι, λόγω της κακής, όπως λένε, μεταχείρισής τους προς την σύζυγο του μικρού γιου της Νταϊάνα.

Τώρα φίλος της μίλησε στην εφημερίδα και εξηγεί τι έχει πειράξει την Μeghan, η οποία ισχυρίζεται ότι αν ο Τύπος και τα ΜΜΕ είχαν μεταχειριστεί με τον ίδιο τρόπο την Middleton, τότε το παλάτι θα είχε πάρει θέση και θα προχωρούσε σε αλλαγές.

Τι είπε ο φίλος της Meghan Markle για το φαρμάκι που "έσταξε" για την Kate Middleton;

"Η Meghan Markle λέει πως κανείς δεν θα το είχε ανεχτεί αυτό και πως το σπασμένο και ξεπερασμένο σύστημα θα είχε αναθεωρηθεί. Αυτά τα έντυπα που είναι υπεύθυνα για τις αρνητικές επιθέσεις - γράφοντας πάντα αρνητικά για την Meghan ακόμη κι αν έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα με την Kate- θα είχαν κλείσει" είπε η πηγή στην εφημερίδα και πρόσθεσε ακόμα ότι:

"Είπε ότι κανένας στην βασιλική οικογένεια δεν θα έπρεπε να εκπλαγεί με την ανακοίνωσή τους. Είπε ότι όλοι ήξεραν για το πώς ένιωθε ο Χάρι για τα βρετανικά ταμπλόιντ και τις αλλαγές που ήθελε να είχαν γίνει διότι εάν ‘η Κέιτ είχε επικριθεί, κανείς δεν θα το ανεχόταν".

"Η Meghan είπε ότι ο Harry έπρεπε να την υπερασπιστεί τόσο για την ίδια, όσο και για τον γιο τους και την μητέρα του [...] αυτό που ενόχλησε περισσότερο την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry είναι πως εάν ο Τύπος συνεχώς επέκρινε την Kate Middleton με τον τρόπο που το έκαναν σε αυτήν, θα είχαν γίνει αλλαγές στην πολιτική των μέσων από τη βασιλική οικογένεια. Αναμφίβολα"

"Η Meghan είπε ότι ήταν έξαλλη που οι ανησυχίες του Χάρι δεν εισακούστηκαν" ανέφερε ακόμα η πηγή του ζευγαριού, ενώ πρόσθεσε σε άλλο σημείο ότι:

"Η Meghan Markle είπε ότι φέρθηκαν σαν να τους έλεγαν πως έτσι είναι τα πράγματα, δεχτείτε το. Ο Χάρι είναι αντιμέτωπος με όλο αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είπε ότι δεν θα το άφηνε να καταστρέψει την ζωή και τον γάμου του [...] είπε ότι όταν ζούσε στην Αγγλία, εκφοβιζόταν αδιάκοπα από τα μέσα ενημέρωσης και ο πρίγκιπας Harry ήξερε ότι έπρεπε να γίνει κάτι δραματικό για να προστατεύσει αυτήν και την οικογένειά του".

"Είπε ότι τις φέρονταν άσχημα αδίκως και σχολίαζαν με αρνητικό τρόπο κάθε τι που έκανε, όπως το να χαϊδεύει την κοιλιά της υπερβολικά πολύ όταν ήταν έγκυος. Είπε ότι δεν θα μπορούσε να βιώσει την μητρότητα με τόσο κριτική και μάλιστα, είπε στον Χάρι πως τα πράγματα θα γίνονταν χειρότερα. Η μόνη λύση ήταν να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους. Ο Harry έπρεπε να πάρει θέση γι’ αυτήν, τον γιο τους και την μητέρα του".

"Η Meghan ανέφερε πως ο Harry κατέστησε σαφές ότι δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν στο τρέχον σύστημα και πως εάν δεν υπήρξε αναθεώρηση, δεν θα είχαν άλλη επιλογή από την αποχώρηση από την βασιλική οικογένεια. Κανείς δεν έλαβε σοβαρά υπόψιν τις εκκλήσεις τους, οπότε έπρεπε να πάρουν το ζήτημα στα χέρια τους. Αυτό αφορούσε την προστασία της οικογένειάς του αλλά και να κάνει το σωστό για την πριγκίπισσα Νταιάνα, μιας και τα βρετανικά ταμπλόιντ στοιχειώνουν τον Χάρι από την παιδική του ηλικία. Ο harry ήθελε να διορθώσει το σύστημα. Έπρεπε να πάρει θέση και τώρα το κάνουν μαζί". Δείτε ωστόσο και γιατί φοβάται το παλάτι την βιογραφία της Meghan και του Harry. Ποια "μυστικά" τρέμουν;