Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές της ζωής του - "Μπορώ να πω πως είμαι..."

Όλα όσα δεν γνωρίζαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές της ζωής του -

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές της ζωής του και όλα όσα δεν ξέραμε για αυτόν, την γυναίκα και τα παιδιά του. "Μπορώ να πω πως είμαι μάλλον ο καλός της παρέας στην οικογένεια".

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ θα είναι στην «Αυτοψία» το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την οικογένειά του και φροντίζει ώστε να δούμε και μια διαφορετική πλευρά της ζωής του.

Πριν τη μεγάλη συνέντευξη, ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το γεγονός, και έδειξε ένα απόσπασμά στην σημερινή της εκπομπή.

Όλα όσα ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς για την οικογένειά του

«Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια και είμαι πολύ περήφανος και με τις κόρες μου και για τη σύζυγο. Νομίζω όπως αν κάτι πραγματικά μου λείπει, είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια. Όσοι γνωρίζουν, νομίζω πως μπορούν να απαντήσουν αν είμαι αυταρχικός στο σπίτι. Ο καθένας μέσα στην οικογένεια έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Ο δικός μου; Μπορώ να πω πως εκεί είμαι μάλλον ο καλός της παρέας.

Ξέρετε τι σχέση που έχουν οι κόρες με τους πατεράδες. Οπότε αυτή τη σχέση νομίζω την τιμώ. Είναι σημαντικό αυτό που λένε και τα κορίτσια και το έγραψαν και στα γενέθλιά μου. Ότι μπορεί και οι δύο να βρουν τους πρίγκιπές τους, αλλά θα παραμείνω ο βασιλιάς της καρδιάς τους».

Ποζάρει μαζί με την αδυναμία του

Μια σκέτη γλύκα είναι η μικρή κόρη του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά που τον βλέπουμε να την κρατά στην αγκαλιά του, σε φωτογραφίες που έχουν ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για την αδυναμία του και σίγουρα, δεν θα τον έχετε ξαναδεί έτσι!

Ο υφυπουργός μας ενημερώνει κάθε μέρα για τον ιό, ωστόσο είναι παράλληλα και ένας τρυφερός πατέρας με μια ζεστή οικογένεια να τον περιμένει στο σπίτι. Ήδη έχουμε δει την κούκλα κόρη του και τώρα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες με την μικρή της οικογένειας την Δήμητρα, που γεννήθηκε το 2012.

«Με το γατί μου» έχει γράψει ο ίδιος σε δημοσίευση που έχει κάνει μαζί με την κορούλα του. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα λιώσετε!

Δήμητρα - Νίκος Χαρδαλιάς

Νίκος Χαρδαλιάς με μικρή κόρη