Με μάσκες Αλίκη Κατσαβού και Φοίβος - Η εικόνα που προκάλεσε "πανικό" στα social media

Που πήγαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μάσκες Αλίκη Κατσαβού και Φοίβος - Η εικόνα που προκάλεσε

Με μάσκες αποφάσισαν να βγουν έξω σήμερα που έχει και καλή μέρα, η Αλίκη Κατσαβού και ο μικρός Φοίβος, διατηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, όπως τονίζει και η κυβέρνηση. Η εικόνα που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό προκάλεσε "πανικό" στα social media.

Και αυτό γιατί οι δυο τους φαίνεται πως όπως όλοι προσπαθούν να βρουν έξυπνους τρόπους να περάσουν τις μέρες τους εν μέσω πανδημίας, ωστόσο με τέτοια ηλιόλουστη μέρα δεν μπόρεσαν να πουν όχι και για μια μίνι "εκδρομή" για τα αναγκαία τους ψώνια.

Η φωτογραφία που θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της, δείχνουν τόσο την ίδια, όσο και τον μικρό αγκαλιά με μάσκες στα πρόσωπά τους, ενώ όπως τόνισε η ίδια, η επιλογή ήταν του μικρού Φοίβου, αφού το διάλεξε μόνος του. Έβαλε λοιπόν το κράνος του, πήρε το ποδήλατό του και ήταν έτοιμος.

Αλίκη Κατσαβού Φοίβος μετακίνηση 2

Οι στιγμές της Αλίκης Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε για ακόμη μία φορά η Αλίκη Κατσαβού με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram. Μαζί με τον μικρό Φοίβο περνούν μερικές πολύ όμορφες στιγμές όντας ο ένας το στήριγμα του άλλου μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Ενάμισης μήνας έχει περάσει από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, και η Αλίκη Κατσαβού μαζί με το γιο της Φοίβο, προσπαθεί καθημερινά να το ξεπεράσει και να επανέλθει στην καθημερινότητά της.

Η καραντίνα τους έχει κρατήσει μέσα στο σπίτι και γι΄αυτό, φροντίζει να περνάει μαζί με τον Φοίβο, όσο περισσότερο χρόνο γίνεται και να αξιοποιούν τις ελεύθερες ώρες τους πιο δημιουργικά, ενώ είχε πει και πώς εξήγησε στον γιο της τι συνέβη με το θάνατο του μπαμπά του.

Έτσι, η αγαπημένη μανούλα ανέβασε σήμερα μερικές φωτογραφίες από το πώς πέρασε το χρόνο της μαζί με τον γιο της.