Ευχάριστα νέα για τον Snik - Έγινε πριν λίγο γνωστό ότι...

Χαρές για τον ράπερ και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον Snik - Έγινε πριν λίγο γνωστό ότι...

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για τον Snik, αλλά και τους θαυμαστές του. Συγκεκριμένα, ο ράπερ τραγουδιστής σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο στο spotify, ο οποίο έχει 14 τραγούδια του.

Ο Snik τα τελευταία χρόνο έχει δει τεράστια επιτυχία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και σε κάθε live εμφάνιση που πραγματοποιεί γίνεται χαμός από τον κόσμο που πάει να τον ακούσει. Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ράπερ της Ελλάδας.

Ωστόσο, συνεχίζει να κάνει επιτυχίες και ήδη μερικά από τα κομμάτια του δίσκου «Top boy» μετράνε εκατομμύρια vies στο Youtube, ενώ για πολύ καιρό βρισκόντουσαν στα trends.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, ο Snik μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό πως στις 22/5 θα γίνει το release του «Top boy» στο spotify,

Λίγες ώρες νωρίτερα από το γεγονός αυτό, ο Snik δημοσίευσε για πρώτη φορά ένα βίντεο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μπορεί σήμερα να ανακοίνωσε ευχάριστα νέα, ωστόσο χθες έκανε μια έξαλλη ανάρτηση λέγοντας «Πάρτε μου μια π...»

Έξαλλος ο Snik στο Instagram, καθώς έγραψε «γλίτσες! Πάρτε μου μια πίπ@». Για ποιον χτυπάνε οι "καμπάνες" στην ανάρτηση του γνωστού ράπερ; Και τι τον ανάγκασε να ξεφύγει έτσι στην φωτογραφία που ανέβασε.

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Snik απόψε, καθώς με μια ανάρτηση του πέταξε τα βέλη του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ράπερ φαίνεται πως άκουσε κάποια σχόλια για αυτά που ανεβάζει με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και να πει σε όποιον δεν θέλει να μην κοιτάει το προφιλ του.

«Γλίτσες που προσπαθείτε να πάρετε κανένα views στα blog σας που τα βλέπουνε 10 άτομα, αν δεν σας αρέσει το lifestyle μου ή το τι ποστάρω μπορείτε απλά να μην τα βλέπετε. Υ.Γ. πάρτε μου μια πίπ@» έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε την ανάρτηση του:

Έξαλλος Snik γλίτσες

Δείτε εδώ και μια ευχάριστη ανακοίνωση που έκανε πριν λίγες ημέρες.