Δημήτρης Κοργιαλάς: Τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι που έμενε με την Φωτεινή Ψυχίδου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Κοργιαλάς: Τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι που έμενε με την Φωτεινή Ψυχίδου

Τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι που έμενε με την Φωτεινή Ψυχίδου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς σύμφωνα με την αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα όπως όλα δείχνουν μένει πλέον στο πατρικό του.

Μία αποκάλυψη έκανε σήμερα Πέμπτη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο Νίκος Γεωργιάδης. Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου, δεν μένουν πλέον στο ίδιο σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η καραντίνα τους απομάκρυνε και ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχει φύγει από σπίτι, στο οποίο έμεναν μαζί παρά τον οριστικό όπως όλα δείχνουν χωρισμό τους.

Ο τραγουδιστής πήρε όλα τα πράγματά του και αυτή την περίοδο βρίσκεται στο πατρικό του σπίτι στη Ναύπακτο, με την οικογένειά του. Μάλιστα όπως είπε η εκπομπή η μετακόμιση είναι οριστική.Δείτε εδώ και την νέα σύντροφο του Δημήτρη Κοργιαλά μετά τον χωρισμό του με την Ψυχίδου

Πριν λίγο καιρό το ζευγάρι είχε και μια περιπέτεια με τον γιο του που πήγε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο είναι ο γιος της Φωτεινής Ψυχίδου και του Δημήτρη Κοργιαλα, όπως αποκάλυψαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Πρωινό. Τι συνέβη και το παιδί νοσηλεύεται και θα παραμείνει μέσα για ακόμη τρεις ημέρες;

Την αποκάλυψη έκανε με ρεπορτάζ της η Νάνσυ Παραδεισανού, στην εκπομπή Πρωινό. Η ίδια επικοινώνησε με την Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία και της αποκάλυψε τι έχει συμβεί.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, η Φωτεινή Ψυχίδου πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο νοσοκομείο, γιατί ο γιος της ταλαιπωρούταν από μια ίωση και έπαθε λοίμωξη με αποτέλεσμα να κάνει υποτροπή και να νοσηλεύεται στο Παίδων.

Όπως της είπε η Φωτεινή Ψυχίδου, έκαναν ενδοφλέβια στον μικρό και πλέον είναι καλύτερα, ωστόσο θα συνεχίσει να νοσηλεύεται για τρεις ημέρες ακόμα περίπου.

Δείτε το βίντεο: