Το ανατριχιαστικό μήνυμα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου: "Έχουμε ζήσει οδυνηρές καταστάσεις..."

Τι είπε για τον πατέρα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ανατριχιαστικό μήνυμα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου:

Το ανατριχιαστικό μήνυμα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου: "Έχουμε ζήσει οδυνηρές καταστάσεις και πράγματα και καταστάσεις."Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε μέσω skype, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή, καθώς και για το θέατρο και την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον χώρο.

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

«Για εμένα είναι πάντα ζωντανός ο μπαμπάς μου, γιατί είναι ζωντανός μέσα μου. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συγκεκριμένο γεγονός ήταν πολύ περίεργες. Έγινε 23/3 με το που έγινε το απόλυτο lockdown. Περιμέναμε αρκετές μέρες μέχρι να βρούμε θέση στο νεκροταφείο. Ήμασταν στην κηδεία η μαμά μου, ο αδελφός μου, εγώ με μάσκες και γάντια. Ούτε στολισμός, ούτε τίποτα. Έβρεχε κιόλας. Ήταν μια περίεργη μέρα.

Για όλους τους ανθρώπους που χάνουν δικούς τους ανθρώπους είναι δύσκολο. Πόσο μάλλον ανθρώπους που έφυγαν και λόγο κορονοϊού. Μια πολύ καλή μου φίλη έχασε τον άντρα της εντελώς ξαφνικά. Δεν είχε τίποτα ο άνθρωπος, δεν είχε υποκείμενο νόσημα κι έφυγε από κορωνοϊό εντελώς ξαφνικά. Έχουμε ζήσει οδυνηρές καταστάσεις, έχουμε δει οδυνηρά πράγματα, όχι τόσο στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό. Τώρα είμαι αισιόδοξη, πλην όμως ο δικός μου ο κλάδος περιμένει με πολύ μεγάλη αγωνία τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της Σωτήρη Χατζάκη είπε «Ήμουν μόνη στο σπίτι με το γατί. Είπαμε να κρατήσουμε καραντίνα με τον σύντροφό μου. Στη συγκεκριμένη περίοδο ήθελα να είμαι μόνη γιατί ξεκινήσαμε να κρατάμε μια καραντίνα 15 ημερών γιατί δεν ξέραμε. Μετά ήρθε lockdown και οι μετακινήσεις είναι πάρα πολύ δύσκολες, δεν μπορείς να πας από την μια άκρη της Αθήνας στην άλλη και έτσι έχουμε κρατήσει όλο αυτό το διάστημα την καραντίνα. Τέσσερις του μήνα έχω μια προσμονή και λαχτάρα να ανταμώσω με τους αγαπημένους μου ανθρώπους».

Δείτε όσα είπε:

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, πριν από λίγες ημέρες, συγκίνησε μιλώντας για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.