Baby boom! Έγκυος η ηθοποιός Νεφέλη Παπαδερού

Η γλυκιά ανάρτηση στο Facebook

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom! Έγκυος η ηθοποιός Νεφέλη Παπαδερού

Baby boom! Έγκυος η ηθοποιός Νεφέλη Παπαδερού. Η ηθοποιός διανύει μια από τις πιο γλυκές και όμορφες στιγμές της ζωής αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια.

Η ηθοποιός διανύει μια από τις πιο γλυκές και όμορφες στιγμές της ζωής αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.Η Νεφέλη Παπαδέρου μάλιστα 38 εβδομάδων και κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της όλο αυτό το διάστημα.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Νεφέλη Παπαδερού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά, γράφοντας στην λεζάντα “Σςςς! Κάποιος έρχεται…”.

Η ηθοποιός έχει συμμετάσχει στις σειρές Daddy Cool, Steps και Κλινική Περίπτωση.

Δείτε την ανάρτηση της:

Σςςς! Κάποιος έρχεται...🐣 #pregnancy #38weekspregnant #babyontheway

Posted by Nefeli Papaderou on Thursday, April 30, 2020

Έγκυος εκτός από την Νεφέλη Παπαδέρου είναι και η Κατερίνα Μουτσάτσου

H Κατερίνα Μουτσάτσου είναι έγκυος για δεύτερη φορά και μόλις το ανακοίνωσε. Με μια πρωτότυπη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram έκανε γνωστό πως περιμένει με τον σύζυγο της το δεύτερο παιδάκι τους.

Η ηθοποιός ζει μόνιμα και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της και μάλιστα έχει αποκαλύψει αρκετές φορές ποια είναι η κατάσταση στην Αμερική με τον κορωνοϊό και για το προβληματικό σύστημα υγείας.

Αυτή την φορά όμως μίλησε για κάτι διαφορετικό Με ένα πρωτότυπο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο μωρό της.

Η Κατερίνα γυμνή μαζί με τον γιο της φορώντας μάσκες που έχουν πάνω τους την ελληνική σημαία, τραγουδάει τον εθνικό μας ύμνο και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Μεσημέρι του Γιώργου Λιάγκα, η όμορφη ηθοποιός επιβεβαίvσε ότι είναι 7 μηνών έγκυος.

Δείτε την ανάρτηση της: