Θα λιώσετε με το βίντεο της Ελένης Χατζίδου - Κάνει ζουμ στο προσωπάκι της κόρης της

Είναι γλύκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα λιώσετε με το βίντεο της Ελένης Χατζίδου - Κάνει ζουμ στο προσωπάκι της κόρης της

Θα λιώσετε με το βίντεο της Ελένης Χατζίδου. Κάνει ζουμ στο προσωπάκι της κόρης της και η μικρή είναι πραγματικά μια τρέλα και για φάγωμα. Η ίδια της έχει τρελή αδυναμία και περνάνε όσες περισσότερες ώρες της ημέρας γίνεται μαζί.

Τώρα που είμαστε όλοι κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας λόγω του κορωνοϊού που μέρα με την ημέρα εξαπλώνεται ραγδαία και στην Ελλάδα, όπως και σε υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως, ο κόσμος δεν χάνει την ελπίδα τους και έχει βρει χρόνο να περάσει με την οικογένεια του.

Η Ελένη Χατζίδου με τους διαδικτυακούς της φίλους έχουμε δει να μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα στο σπίτι με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου και την κορούλα τους που καθημερινά τους γεμίζει με ευτυχία και χαμόγελα.

Μάλιστα, το ζευγάρι κάνει και διάφορα challenge για να περάσει η ώρα τους. Συγκεκριμένα, έκαναν το «flip the switch» που στα social media έχει γίνει viral. Ωστόσο, δεν το έκανε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αλλά μπαμπάς και κόρη.

Η φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της που θα σας κάνει να «λιώσετε»

Σήμερα Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο της με την μπέμπα της. Η τραγουδίστρια είχε κάτσει και η μπέμπα της ήταν αγκαλιά της.

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν την συντροφιά η μια της άλλης και χαίρονται με τις τρυφερές στιγμές και τα παιχνίδια που παίζουν και οι δυο τους μαζί. Όπως αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου η μικρή έμαθε να χτυπάει παλαμάκια.

«Έχουμε μάθει τα παλαμάκια και θέλαμε να σας το δείξουμε» έγραψε στην ανάρτηση της.Πρόσφατα η μικρούλα είχε και μια περιπέτεια με την υγεία της, ωστόσο πλέον τέλος καλό όλα καλά.

Δείτε το τρυφερό βίντεο: