«Έσκασε» ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά - Το χαρμόσυνο γεγονός που έκανε γνωστό

Η ευχάριστη ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσκασε» ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά - Το χαρμόσυνο γεγονός που έκανε γνωστό

Ένα χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστό η Βίκυ Καγιά με μια ανάρτηση - ανακοίνωση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Τι «έσκασε» και η ίδια η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι χαρούμενη;

Η Βίκυ Καγιά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ειδικά αυτές τις ημέρες που βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της μαζί με την οικογένεια της λόγω του κορωνοϊού. Η παρουσιάστρια - μοντέλο, ακολουθεί όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την Κυβέρνηση για την προστασία της υγείας μας από τον ιό.

Τώρα που είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, έχει βρει επίσης και περισσότερο χρόνο να περάσει με τον γιο της και την κόρη της. Στα παιδιά της έχει τεράστια αδυναμία και καθημερινά τα παιχνίδια δεν έχουν τέλος. Μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram πολλές φορές μας έχει δείξει διάφορες στιγμές από τις ώρες που περνάνε μαζί.

Ωστόσο, χθες θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση με ανάρτηση της για ένα χαρμόσυνο γεγονός στην καριέρα της. Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η Βίκυ Καγιά, έφτιαξε τα δικά της αυτοκόλλητα η GIF όπως είναι επιλογή στο Instagram. Παρακάτω θα δεις και τι πρέπει να πατήσεις για να τα χρησιμοποιήσεις.

Βίκυ Καγιά αυτοκόλλητα Instagram

Να σημειώσουμε πως στα επαγγελματικά της διανύει μια πολύ καλή περίοδο. Αφού η εκπομπή που παρουσιάζει στο STAR κάνει χαμό.

Λίγα λόγια για την Βίκυ Καγιά και την επαγγελματική της πορεία

Ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών. Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Το 2006 βραβεύτηκε ως Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2006, όταν της προτάθηκε από το Mega Channel η παρουσίαση της ελληνικής εκδοχής του talent show So You Think You Can Dance.

Τη σεζόν 2008-2009, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Εκεί ανέλαβε την παρουσίαση του κυριακάτικου prime time τηλεπαιχνιδιού Είσαι Μέσα;. Τον Μάρτιο του 2009, έχοντας ολοκληρώσει την συνεργασία της με τον Alpha, έγινε γνωστό πως θα είναι η νέα παρουσιάστρια της μακροβιότερης πρωινής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης του Πρωινού καφέ στον ANT1. Παράλληλα, παρουσίασε και τον 20ο Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, ανακοινώθηκε πως θα είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της ελληνικής εκδοχής του reality μοντέλων America' s Next Top Model. Έτσι από τον Οκτώβριο του 2009, ανέλαβε το Next Top Model Ελλάδας ως παρουσιάστρια και κριτής. Η εκπομπή προβλήθηκε αρχικά για δύο σεζόν από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Από το 2011 μέχρι το 2013, παρουσίασε το MadWalk - The Fashion Music Project, που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Τη σεζόν 2015-2016 ήταν μία από τους παρουσιαστές του ψυχαγωγικού magazino Joy is inside you στον ANT1. Το 2016, παρουσίασε την ειδική εκπομπή Flashback στον ΑΝΤ1, που έκανε αφιερώματα σε διάφορα επιτυχημένα project του σταθμού.

Το 2016, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Star Channel. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ανέλαβε την παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής μόδας Shopping Star στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.. Τον Απρίλιο του 2018, έγινε γνωστή η επιστροφή του Greece's Next Top Model από τη συχνότητα του Star Channel.