Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Αυτό είναι το καθημερινό «κόλλημα» της οικογένειας τους

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Αυτό είναι το καθημερινό «κόλλημα» της οικογένειας τους

Με μια ανάρτηση του, ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους, το καθημερινό «κόλλημα» που έχουν με την Κάτια Ζυγούλη και την οικογένεια τους. Ειδικά, τώρα που βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το ζευγάρι μαζί με τα τέσσερα παιδιά του εδώ και περίπου δυο μήνες που βρισκόμαστε σε καραντίνα, μένει στο σπίτι του ακολουθώντας όλες τις οδηγίες που έχον δοθεί από τους αρμόδιους φορείς για την προστασία της υγείας μας. Δεν είναι επίσης, λίγες οι φορές που μας έχουν δείξει πως περνάνε την καθημερινότητα τους.

Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάνει και διάφορα lives έτσι ώστε να διασκεδάζουν και οι διαδικτυακοί του φίλοι που βρίσκονται επίσης σε αυτοπεριορισμό. Τραγουδάει διάφορες επιτυχίες του, ενώ μιλάει και για διάφορα θέματα.

Επίσης, δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις από το σπίτι του. Σε μια από αυτές μάλιστα, πόζαρε στον καταπράσινο κήπο του και μείναμε «κάγκελο». Είναι τεράστιο, όλο γκαζόν και δέντρα. Εκεί περνάνε τις περισσότερες ώρες τις ημέρας με τα παιδιά, όταν ο καιρός είναι καλός.

Αυτό είναι το «κόλλημα» της οικογένειας τους

Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς πριν από μερικές ώρες θέλησε να μας αποκαλύψεις το καθημερινό «κόλλημα» που έχουν με την οικογένεια του. Συγκεκριμένα, σχεδόν κάθε βράδυ ο τραγουδιστής με την σύζυγο του και τα τέσσερα παιδιά τους κάθονται στο σαλόνι και βλέπουν ταινίες στο Netflix. Πρόσφατα μάλιστα, παρακολούθησαν την ταινία “Το κυνήγι της ευτυχίας”, με τον Will Smith.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη παιδιά σπίτι

Να σημειώσουμε ωστόσο , πως πριν από μερικές ημέρες, μια έκτακτη ανακοίνωση «έσκασε» από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ για ένα νέο πρόγραμμα που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας. Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα βρεθούν στην νέα αυτή εκπομπή και ο αγαπημένος τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση για το πρόγραμμα εδώ και δείτε τα πρόσωπα έκπληξη που θα δούμε επίσης.