Ιωάννα Τούνη: Οι φορές που αναστέναξε η Μύκονος με τα καυτά μαγιό της

Φωτογραφίες "κόλαση"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη: Οι φορές που αναστέναξε η Μύκονος με τα καυτά μαγιό της

Ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της Ιωάννας Τούνη για το καλοκαίρι είναι το νησί των Ανέμων, η Μύκονος, κι επειδή φέτος εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουμε να την απολαύσουμε να περιπλανιέται στα σοκάκια της συγκεντρώσαμε τις φορές που έχει βάλει φωτιά στις παραλίες του νησιού με τα καυτά μαγιό της.

Έχει ένα από τα καλύτερα σώματα της ελληνικής showbiz και έχει καταφέρει εκτός από το αντρικό κοινό να κάνει και το γυναικείο να παραμιλά στο πέρασμά της, κάτι που σπανίως γίνεται αφού οι γυναίκες είμαστε λίγο ζηλιάρες. Το κοινό που έχει δημιουργήσει και την ακολουθεί και την στηρίζει σε κάθε της βήμα είναι τεράστιο.

Επειδή μας το ζητήσατε, λοιπόν, σας κάναμε το χατίρι και βρήκαμε το πιο καυτό υλικό που έχει καταγράψει αποκλειστικά ο φακός του Youweekly.gr από την Τούνη.

Σημείωση: Τα μαγιό της είναι από bubblegun και κορίτσια... έχει κυκλοφορήσει και η νέα της συλλογή για Summer 2020!

Οι καυτές εμφανίσεις της Ιωάννας Τούνη με μαγιό:

Ιωάννα Τούνη Μύκονος

Ιωάννα Τούνη ψαρού μύκονος

Ιωάννα Τούνη παραλία μαγιό

Ιωάννα Τούνη καυτές φωτογραφίες

Ιωάννα Τούνη κίτρινο μπικίνι

Ιωάννα Τούνη ακατάλληλες φωτογραφίες

Σάλος στο instagram με το καυτό βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Για μία ακόμα φορά με την ανάρτησή της, η Ιωάννα Τούνη, κατάφερε να "κολάσει" όλο το Instagram, μιας και με αφορμή την κυκλοφορία της νέας καμπάνιας της Bubblegun, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, φορώντας το λευκό της μπικίνι.

Η ξανθιά καλλονή περνάει κάθε μέρα όλο και πιο δημιουργικά το χρόνο της και φροντίζει να καταπιάνεται με ένα σωρό δραστηριότητες προκειμένου να μην βαριέται ούτε λεπτό.

Η Ιωάννα Τούνη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, και φροντίζει καθημερινά να δίνει στους διαδικτυακούς της φίλους μία δόση από την καθημερινότητά της και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται.

Ένας από τους λόγους για τον οποίο η Ιωάννα Τούνη χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της, είναι για να αναδείξει την δουλειά της, και έτσι, έχοντας ήδη ανακοινώσει το νέο της επαγγελματικό βήμα πριν από δύο μέρες, έσπευσε να ενημερώσει και για ένα ακόμα νέο βήμα που θα κάνει στην καριέρα της και αφορά την άλλη της εταιρεία, την bubblegun.

Φυσικά, η Ιωάννα Τούνη το έκανε με τον δικό της τρόπο και για να ανακοινώσει τη νέα συλλογή με μαγιό, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με το μαγιό της και προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά.

Δείτε το βίντεο εδώ!