Γενέθλια εν μέσω καραντίνας για την Κατερίνα Καινούργιου - Η έκπληξη και το δώρο από τον Τσαγκρίδη

Το υπονοούμενο στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια εν μέσω καραντίνας για την Κατερίνα Καινούργιου - Η έκπληξη και το δώρο από τον Τσαγκρίδη

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, εν μέσω καραντίνας. Μάλιστα, δεν έλειψε η έκπληξη από τους συνεργάτες της στο πλατό της εκπομπής, αλλά και το δώρο από τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, λίγο πριν βγει στον αέρα.

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί με τους συνεργάτες της στο κανάλι. Αφού, της ετοίμασαν μια πανέμορφη έκπληξη, η οποία έγινε με το που είπε «καλημέρα» στους τηλεθεατές της,

Της ετοίμασαν μια τούρτα υπερπαραγωγή, ενώ ο στολισμός στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε» ήταν εντυπωσιακός με πάρα πολλά λουλούδια και μπαλόνια.

«Καλό μήνα σε όλους! 35! Πολύ χαίρομαι που για ακόμα μια χρονιά γιορτάζω τα γενέθλιά μου ζωντανά, εδώ μαζί σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου… Δεν έχω δει στη ζωή μου πιο ωραία στολισμένο πλατό…» , είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη, η Κατερίνα Καινούργιου.

Όταν ωστόσο, έλαβε δύο τεράστιες ανθοδέσμες από τους υπεύθυνους του Open, είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Πόσο τυχερή είμαι που έχω όλους εσάς… Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Και την κυρία Σιλβεστριάδου και όλη την διοίκηση του Open για όλα αυτά που έχετε κάνει για εμένα και θα συνεχίσετε να κάνετε...», αφήνοντας έτσι ο υπονοούμενο της για το μέλλον της στο κανάλι.

Μια πανέμορφη ανθοδέσμη ωστόσο, έλαβε και από το σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Ο σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, δεν γινόταν να την αφήσει χωρίς μια έκπληξη και με το που το ρολόι πήγε 12 η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την τούρτα και τα κεράκια που έσβησε.

Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια ηλικία

Λίγο αργότερα, δημοσίευσε και μια πανέμορφη ανθοδέσμη που έλαβε, από το σύντροφο της, αν πάρουμε από την τεράστια καρδιά που έβαλε.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

Να σημειώσουμε πως χθες στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, πέταξε μια απίστευτη ατάκα για τον σύντροφο της. «Για να τον πίσω να με παντρευτεί....», είπε μεταξύ άλλων.