«Λύγισε» μπροστά στην κάμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς - «Δεν υπάρχει σκληρός στην οικογένεια»

Τα τρυφερά λόγια για τις κόρες του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Λύγισε» μπροστά στην κάμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς - «Δεν υπάρχει σκληρός στην οικογένεια»

«Δεν υπάρχει σκληρός στην οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Χαρδαλιάς για τις δυο τους κόρες στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία» και «λύγισε» μπροστά στην κάμερα.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά του και τα λόγια του ήταν πολύ τρυφερά για τις σχέσεις που έχει μαζί τους.

«Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια και είμαι πολύ περήφανος. Νομίζω πως αν κάτι μου λείπει, είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης μαζί τους. Δεν υπάρχει «σκληρός» στην οικογένεια. Έχω την κλασική σχέση των πατεράδων με τις κόρες. Αυτή τη σχέση την τιμώ. Αυτό που λένε και τα κορίτσια είναι ότι «μπορεί και οι δύο να βρουν τους πρίγκιπες τους, όμως εγώ θα παραμείνω ο βασιλιάς τους». Δεν υπάρχει καλός και κακός στην οικογένεια. Υπάρχουν αξίες και αρχές», είπε αρχικά.

Ενώ συνέχισε «Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια και είμαι πολύ περήφανος. Νομίζω πως αν κάτι μου λείπει, είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης μαζί τους. Δεν υπάρχει «σκληρός» στην οικογένεια. Έχω την κλασική σχέση των πατεράδων με τις κόρες. Αυτή τη σχέση την τιμώ. Αυτό που λένε και τα κορίτσια είναι ότι «μπορεί και οι δύο να βρουν τους πρίγκιπες τους, όμως εγώ θα παραμείνω ο βασιλιάς τους». Δεν υπάρχει καλός και κακός στην οικογένεια. Υπάρχουν αξίες και αρχές»

Να σημειώσουμε πως χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα. Τόνισε ότι οι επόμενες ημέρες είναι πολύ κρίσιμες.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε και για τις σχέσεις του με τον Σωτήρη Τσιόρδα

«Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, είναι αυτό που βλέπετε ο κύριος καθηγητής, είναι αληθινός γιατρός, μοναδικός Έλληνας και εξαιρετικά συναισθηματικός. Έχουμε αποκτήσει μια χημεία, θέλω να πιστεύω ότι στην πορεία και όταν όλα αυτά περάσουν μέσα από την κρίση θα γεννηθεί μια πραγματική φιλία. Τον συμβουλεύομαι, με συμβουλεύεται, μαζί σχεδιάζουμε πάρα πολλά ζητήματα καθημερινά και νομίζω το αποτέλεσμα έρχεται να δικαιώσει ότι μαζί με την προσπάθεια –γιατί είναι ομαδική δουλειά δεν είναι μόνο του Σωτήρη και εμένα – νομίζω τα αποτελέσματα έρχονται να δικαιώσουν τις μεγάλες επιλογές που έχει κάνει η Κυβέρνηση αλλά και με τη σοβαρότητα με την οποία ο ελληνικός λαός αποδέχτηκε όλα αυτά τα μέτρα και τα τήρησε σωστά», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Μάλιστα, όταν ο Αντώνης Σρόϊτερ τον ρώτησε πως είναι σαν άνθρωπος, ο απάντησε: «Είναι αυτό που βλέπετε, απλός, σεμνός, καθημερινός, βαθιά συναισθηματικός, αγαπάει και εκείνος την ευθύνη, είναι αυθόρμητος πολύ και νομίζω πως εκεί έχουμε αποκτήσει μια χημεία».

Για τον αν έχουν τσακωθεί ποτέ, αποκάλυψε «Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Είναι πραγματικότητα. Πάντα συζητάμε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν, πάντα βρίσκουμε εκείνο το σημείο που και επιδημιολογικά και επιστημονικά μπορούμε να στηρίξουμε ένα μέτρο, ταυτόχρονα και επιχειρησιακά να μπορέσουμε να το στηρίξουμε σε επίπεδο κοινωνίας και σε επίπεδο εφαρμογής των μέτρων που χρειάζονται για την πορεία του».