"Λιώσαμε" - Η Νίκη Λυμπεράκη μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Έγιναν τα... αποκαλυπτήρια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Νίκη Λυμπεράκη θέλησε να μας δείξει για πρώτη κιόλας φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα, και η αλήθεια είναι πως "λιώσαμε", τόσο με τη φωτογραφία που ανέβασε όσο και με το μήνυμα που έστειλε.

Η γνωστή παρουσιάστρια, από τη μέρα που έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της, δείχνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορεί να το κρύψει ούτε λεπτό.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Χατζόπουλος, περιμένουν πως και πως τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ενώ αν δεν έχετε δει ακόμα τον αγαπημένο της δημοσιογράφου, σας τον έχουμε εδώ.

Πριν από λίγο καιρό, η Νίκη Λυμπεράκη απουσίαζε από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού και λίγο αργότερα έκανε την ανακοίνωση μέσ από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μετά από πολλές φήμες που είχαν ακουστεί για εκείνη και την εγκυμοσύνη της.

Όμως η παρουσιάστρια το πήρε απόφαση και επιβεβαίωσε το γεγονός γράφοντας στα social media: «Παρήγγειλα ένα παντελόνι γιατί πια δεν χωράω πουθενά κι όπως το κόβω, θα φτάσει λίγο μετά τα βαφτίσια...», αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο να εννοηθεί, πως είναι έγκυος και περιμένει σε λίγο καιρό να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Το νέο μήνυμα για την εγκυμοσύνη της και η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα

Η δημοσιογράφος θέλησε λίγο καιρό αργότερα, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο από την εγκυμοσύνη της, ποζάροντας με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και ένα φορμάκι για το παιδάκι της, το οποίο μας έκανε πραγματικά να λιώσουμε.

«Να, εδώ... Καθόμαστε με τη νεολαία» σημείωσε χιουμοριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας και τα likes όπως μπορείτε να φανταστείτε, έπεσαν βροχή για την εγκυμονούσα παρουσιάστρια του Open.

Νίκη Λυμπεράκη εγκυμοσύνη