Σαν γήπεδο ο κήπος της Αντελίνας Βαρθακούρη

Η νέα φωτογραφία με τις κόρες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν γήπεδο ο κήπος της Αντελίνας Βαρθακούρη

Με αφορμή την ημέρα της Πρωτομαγιάς, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία υπέροχη φωτογραφία με τις κόρες της, με τις τρεις τους να φτιάχνουν στεφάνια στον κήπο του σπιτιού τους, ο οποίος είναι σαν γήπεδο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, είναι μία πολύ στοργική μανούλα, και στις ώρες που έχει πλέον ελεύθερες στο σπίτι μετά το προσωρινό «πάγωμα» της εκπομπής της, προτιμά να τις αξιοποιεί παρέα με την οικογένειά της και να κάνουν όλοι μαζί ένα σωρό δημιουργικές δραστηριότητες.

Έτσι δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η σημερινή μέρα, που είναι ούτως ή άλλως πολύ ιδιαίτερη μιας και είναι Πρωτομαγιά. Μία Πρωτομαγιά ωστόσο που όλοι γιορτάζουμε διαφορετικά λόγω της κρίσης με την εξάπλωση του κορωνοϊού στην χώρα και τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Αυτό ωστόσο δε θα μπορούσε να σημαίνει πως η Αντελίνα Βαρθακούρη και οι κόρες της δε θα έκαναν κάτι πολύ δημιουργικό όλες μαζί. Βγήκαν λοιπόν στον υπέροχο κήπου τους και ξεκίνησαν να φτιάχνουν τα πιο όμορφα μαγιάτικα στεφάνια, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται αυτό το οικογενειακό στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ δείτε και πότε επιστρέφει η εκπομπή της.

Η φωτογραφία από τον κήπο και το μήνυμα για την Πρωτομαγιά

«Καλό μήνα με υγεία, πολλή πολλή αγάπη, πολύ χρώμα, πολλά λουλούδια, θετική ενέργεια και μια καλή κουβέντα στον διπλανό μας!!!

Ας κάνουμε όλοι μαζί τον κόσμο μας καλύτερο κι ας χαρίσουμε ελπίδα, στην ελπίδα όλων μας...τα παιδιά μας!!!
Όλη η οικογένεια μαζί φτιάχνοντας το στεφανάκι μας... @harryvarthakouris με έχεις αφήσει άφωνη με τις ικανότητες σου στην ανθοκομική...κρυφά ταλέντα!

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!!» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η Αντελίνα Βαρθακούρη.