Σοφία Καρβέλα: Η κόρη της Άννας Βίσση μας έβαλε στο παιδικό δωμάτιο και "μείναμε"

Είναι αξιοζήλευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Καρβέλα: Η κόρη της Άννας Βίσση μας έβαλε στο παιδικό δωμάτιο και

Η αγαπημένη κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, μένει εδώ και καιρό με την οικογένειά της στις ΗΠΑ και έτσι σήμερα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το παιδικό δωμάτιο που έχει στο σπίτι της. Η αλήθεια είναι πως μόλις το είδαμε "μείναμε" με ανοιχτό το στόμα.

Η Σοφία Καρβέλα είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά αποφασίζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τα παιδιά της, με τις οποίες καταφέρνει να πέφτουν "βροχή" τα likes μιας και είναι πραγματικά αξιολάτρευτες.

Πρόκειται για μία από τις πιο cool μαμάδες της showbiz και όχι άδικα αφού φροντίζει καθημερινά να καταπιάνεται με ένα σωρό δημιουργικές δραστηριότητες και να κρατάει τα παιδιά της απασχολημένα, ειδικά μέσα σε εποχές καραντίνας, με την οικογένειά της να απολαμβάνει συχνά τα μπάνια στην πισίνα.

Χθες βράδυ λοιπόν, λίγο πριν τελειώσει τη μέρα της, η Σοφία Καρβέλα μπήκε στο παιδικό δωμάτιο και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ όμορφη φωτογραφία, με τον χώρο πίσω της να φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακός.

Σοφία Καρβέλα σπίτι

Τις προάλλες, είχε συγκλονίσει με την ανάρτησή της η Σοφία Καρβέλα

Ειδικότερα η ίδια στην ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram έγραψε τα εξής:

"Σήμερα άκουσα δυνατά και ξεκάθαρα από το κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης για τον κορονοϊό Gatherings for Inner Peace πώς όταν νιώθω άγχος, γιατί γενικά είμαι σε φάση πανικού και πριν τον covid- 19, αν θέλω να σταματήσω να νιώθω πανικό, αποδέχομαι πως δεν είμαι εγώ αγχωμένη αλλά καταλαβαίνω πως οι σκέψεις μου είναι τέτοιες, ακόμα κι αυτή τη στιγμή που γράφω τις γραμμές τούτες, αποδέχομαι την πιθανότητα να μην είμαι μόνο οι σκέψεις μου.

Σφίγγω δυνατά στην αγκαλιά μου τα υγιή παιδιά μου σε αυτό το σπίτι που είμαστε τυχεροί να το αποκαλούμε σπίτι και είμαι εδώ και είμακ καλά. Αυτό δεν είναι ούτε σαφές ούτε εύκολο για άλλους, αλλά για μένα, που το να έχω εσωτερική γαλήνη είναι κάτι πρωτοφανές, είναι σημαντικό. Ακολουθώ την αναπνοή μου, φέρνω την επίγνωση του τι είμαι πίσω από την αναπνοή μου κι αυτό σώζει κι εμένα και την ημέρα μου".