Έτσι κυκλοφορεί στο σπίτι με τον SNIK η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Θα σας πέσει το σαγόνι με την φωτογραφία

Πιο κούκλα από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι κυκλοφορεί στο σπίτι με τον SNIK η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Θα σας πέσει το σαγόνι με την φωτογραφία

Έτσι κυκλοφορεί στο σπίτι με τον SNIK η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα σας πέσει το σαγόνι με την φωτογραφία, καθώς είναι κούκλα και αγνώριστη. Με καυτή διάθεση πόζαρε με το μπουρνούζι της και έκανε τους πάντες να παραμιλούν στο Instagram.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο raper τραγουδιστής, Snik, εδώ και αρκετούς μήνες ζουν έναν όμορφο έρωτα που «έσκασε» από το πουθενά στην ελληνική showbiz, καθώς κανείς δεν τον περίμενε. Μάλιστα, το ζευγάρι όπως είχε γίνει γνωστό μένει στο σπίτι του μοντέλου. Πριν λίγες ώρες, είδαμε επίσης και μια φωτογραφία μέσα από το μπάνιο τους.

Από την ημέρα που αποκαλύφθηκε με μια παπαρατσική φωτογραφία η σχέση τους, έχουν ακούσει πολλά σχόλια. Τα περισσότερα αφορούν την εξωτερική τους εμφάνιση, καθώς φαίνεται για δυο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι στον χαρακτήρα τους. Ωστόσο, η Ηλιάνα Παποαγεωργίου είχε μιλήσει ανοιχτά για την μεταξύ τους διαφορά ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση. Δείτε και ένα βίντεο της που δημοσίευσε πρόσφατα ο Snik

Έτσι κυκλοφορεί στο σπίτι με τον SNIK η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Σίγουρα είναι μια αντιφατική εικόνα και είμαστε δύο άνθρωποι που μας έχει γνωρίσει ο κόσμος διαφορετικά. Αλλά δεν ξέρει πώς είμαστε εσωτερικά και ίσως εσωτερικά να είμαστε πολύ ίδιοι και να ταιριάζουμε πάρα πολύ», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, παρόλο που θέλουν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσουν από τα media, ο φωτογραφικός φακός πολλές φορές τους έχει «τσακώσει» σε δημόσιες εξόδους τους.

Οι δυο τους όπως αναφέραμε και πριν συγκατοικούν, από την αρχή της σχέσης του, που όλο και περισσότερο δυναμώνει. Το μοντέλο χθες ποσταρε και μια φωτογραφία με το μπουρνούζι της και έχουμε να πούμε τυχερός ο Snik που την βλέπει να κυκλοφορούν έτσι.