Το ζήσαμε και αυτό! Ο Σωτήρης Τσιόδρας τώρα και σε... παιδικό τραγούδι

Ακούστε το!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ζήσαμε και αυτό! Ο Σωτήρης Τσιόδρας τώρα και σε... παιδικό τραγούδι

Κι όμως, το ζήσαμε και αυτό! Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε παιδικό τραγούδι. Την πρωτοβουλία πήρε βρεφονηπιακός σταθμός στην Τούμπα και στους στοίχους του τραγουδιού για τον covid19, αναφέρεται και ο καθηγητής.

Ειδικότερα το τραγούδι δημιουργήθηκε από τις δασκάλες ενός βρεφονηπιακού σταθμού από την Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, της Ονειρούπολης.

«Το ξέρω πως είναι δύσκολες αυτές οι μέρες αλλά είμαι σίγουρη πως θα περάσουν και θα ανταμώσουμε σύντομα», λέει, επίσης, στο βιντεάκι μια από τις δασκάλες η οποία με τον δικό της γλυκό τρόπο λέει στους μικρούς μαθητές της πόσο τής έχουν λείψει και πόσο ανυπομονεί για «να ανοίξει και πάλι το σχολείο μας, να αγκαλιαστούμε, να παίξουμε, να γελάσουμε και να μάθουμε καινούργια πράγματα». Να πούμε ότι ο κ. Τσιόδρας είχε γίνει και... λαμπάδα το Πάσχα.

Επίσης τους θυμίζει μια γλυκιά ανάμνηση, ενώ μια συνάδελφός της δείχνει με ποιον τρόπο μπορούν τα παιδιά να φτιάξουν ένα πρωτομαγιάτικο στεφάνι χρησιμοποιώντας είτε λουλούδια είτε απλά υλικά, όπως χαρτί και τέμπερες, όπως αναφέρει και το grtimes.gr.

Εκτός από τον Σωτήρη Τσιόδρα ωστόσο τραγούδι έχει γίνει και ο Νίκος Χαρδαλιάς

Οι ημέρες της καραντίνας λόγω κορωνοϊού έχουν εμπνεύσει αρκετό κόσμο, ο οποίος βρίσκεται αναγκαστικά μέσα στο σπίτι.

Η Κερκύρα και ο Νίκος, εμπνεόμενοι από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, αλλά και τις τελευταίες συστάσεις για το Πάσχα... διασκεύασαν το γνωστό δημοτικό τραγούδι «Στου παιδιού μου τη χαρά», με ένα μοναδικό τρόπο.

H Κερκύρα και ο Νίκος τραγουδούν... «ρώτησα τον Χαρδαλιά που να κάνω πασχαλιά... και μου είπε μείνε σπίτι, που κυκλοφορεί η γρίπη και θα βγεις ξανά την Τρίτη»

protothema.gr