Συγκινεί η έκκληση του Γιώργου Μαζωνάκη - "Σας καλώ και σας παρακαλώ..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η έκκληση του Γιώργου Μαζωνάκη -

Συγκινεί η τελευταία έκκληση του Γιώργου Μαζωνάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα εν μέσω πανδημίας, όπου και ανέφερε "Σας καλώ και σας παρακαλώ να πάρετε μέρος στο Μαζί για το Παιδί".

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανανεώνει την πρόσκληση για στήριξη της πρωτοβουλίας της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ώστε να καλυφθεί η σίτιση 100 οικογενειών που πλήττονται αυτή την περίοδο και βρίσκονται σε ανάγκη επιβίωσης.

Ο καλλιτέχνης, με το βίντεο αυτό από τα social media του, δείχνει για ακόμα μία φορά την ευαίσθητη πλευρά του και τη συνειδητοποιημένη στάση του, προσκαλώντας τον κόσμο να στηρίξει την πρωτοβουλία και να προσφέρει ο καθένας από 1 ευρώ μέχρι όσο μπορεί, ή έστω να διαδώσει με τη σειρά του το μήνυμα της πρωτοβουλίας της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», μπαίνοντας στο www.supportmazi.gr/paramenoumediplatous, ώστε να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες.

Η απάντηση της Ένωσης στην έκκληση του Γιώργου Μαζωνάκη

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», από την μεριά της, ευχαρίστησε το Γιώργο Μαζωνάκη για την πολύτιμη συμβολή του, με ένα συγκινητικό μήνυμα, αναφέροντας, «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς στο Μαζί για το Παιδί στον Γιώργο Μαζωνάκη | @georgemazonakis για την έμπρακτη, προσωπική στήριξη και την πολύτιμη συμβολή του στην προσπάθεια μας να αγκαλιάζουμε ακόμη περισσότερες οικογένειες σε ανάγκη που δοκιμάζονται περισσότερο αυτή τη δύσκολη περίοδο. Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε τη διαφορά». Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε έναν τραυματισμό.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει χαρίσει στην ελληνική μουσική βιομηχανία εδώ και πολλά χρόνια τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες, ενώ έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο και στην τηλεόραση μέσα από talent show.

Τον Απρίλιο του 2017 ήταν ένας από τους κριτές του μουσικού talent show The X-Factor της Ελλάδας μαζί την Τάμτα, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Μπάμπη Στόκα.Μετά από 2 χρόνια (2019) ήταν ένας από τους κριτές του Your face sounds familiar 5 μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα,τον Αλέξη Γεωργούλη και την Μιμή Ντενίση