Θα μείνετε "κάγκελο" με τον κήπο της Ρούλας Κορομηλά - Βγαλμένος από παραμύθι

Εκεί χαλαρώνει η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα μείνετε

Θα μείνετε "κάγκελο" με τον κήπο της Ρούλας Κορομηλά, είναι σαν να είναι βγαλμένος από παραμύθι. Εκεί χαλαρώνει η παρουσιάστρια και περνάει την ώρα της, όμορφα και δημιουργικά τώρα που μένει και αυτή μέσα στο σπίτι.

Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, όμως συνεχίζει να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της μέσα από τα social media, όπου κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα της.

Η Ρούλα Κορομηλά απολαμβάνει κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο που έχει, ειδικά αυτή την περίοδο στο σπίτι της κάνοντας πράγματα που αγαπά. Ένα από αυτά είναι να βγαίνει στην βεράντα της η στον κήπο και να περνάει εκεί την ώρα της, όταν έχει καλό καιρό.

Χθες η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία από τον κήπο της που απολαμβάνει το ποτό της χαλαρά και περνάει όμορφες στιγμές με μια τόσο εντυπωσιακή θέα.

Δείτε την ανάρτηση της:

Μιας και λέμε ωστόσο για την Ρούλα Κορομηλά, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά στην δίαιτα που ακολουθεί και καταφέρνει να διατηρεί αψεγάδιαστη την σιλουέτα της ακόμα και τώρα.

«Κάγκελο» θα μείνετε εκτός από τον κήπο και με το εσωτερικό του σπιτιού της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας "έβαλε" στο σπίτι της και η αλήθεια είναι πως μόλις το είδαμε πάθαμε κανονικό σοκ, ειδικά με την πανέμορφη βεράντα της, που είναι και αυτή που "κλέβει" την παράσταση στο πλάνο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μένει στο σπίτι της προκειμένου να προστατευθεί από τον κορωνοϊό αλλά και για να προστατεύσει τους γύρω της και φαίνεται πως δεν τα περνάει και τόσο άσχημα στην καραντίνα, μιας και όπως δηλώνει η ίδια, αυτό που την χαλαρώνει περισσότερο είναι να κάθεται και να απολαμβάνει τον πανέμορφο κήπο της.

Ενεργή όπως πάντα στα social media, η Ρούλα Κορομηλά μας έβαλε στο σπίτι της με μία υπέροχη φωτογραφία και αυτό που αντικρίσαμε μας αποζημίωσε, μιας και το τοπίο από την βεράντα της είναι απλά εντυπωσιακό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ρούλα Κορομηλά δεν βαριέται ούτε λεπτό στο σπίτι, αφού καθημερινά βρίσκει τον τρόπο για να περάσει όσο πιο δημιουργικά γίνεται στο σπίτι της. Τίποτα ωστόσο δεν συγκρίνεται με το να κάθεται στην τεράστια βεράντα της και να απολαμβάνει το απέραντο πράσινο που έχει στον κήπο της.

«Καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Ακούω τη συναυλία των πουλιών… Η φύση δείχνει να είναι πιο ήρεμη από ποτέ. Εμείς αισιόδοξοι, υπομονετικοί, υπάκουοι και προσεκτικοί, μένουμε σπίτια μας για να μπορέσουμε ν’ απολαύσουμε σύντομα, δυνατοί και ελεύθεροι τα πολύτιμα δώρα της ζωής» έγραψε η παρουσιάστρια.

Ρούλα Κορομηλά βεράντα