Είναι σε σχέση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; - "Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι..."

Όσα είπε για την προσωπική της ζωή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι σε σχέση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; -

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ορισμένα πράγματα για την προσωπική της ζωή. Τελικά είναι σε σχέση; Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

Ειδικότερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην Realnews και μεταξύ άλλων, δέχτηκε ερώτηση αναφορικά με την συντροφικότητα στην ζωή της. Η παρουσιάστρια απάντησε λέγοντας πως της αρέσουν τα παιδιά και θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια.

"Επειδή τώρα με την καραντίνα μένουμε σπίτι, ο κόσμος λίγο πολύ βλέπει καθημερινά τι γίνεται στη ζωή μας και με ποιους περνάμε τις στιγμές μας. Έχει καταλάβει ότι δεν έχω σύντροφο. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και φροντίδα και εγώ αυτό το διάστημα έχω δώσει έμφαση στην επαγγελματική μου ζωή. Κάποια στιγμή θα αρχίσω να φροντίζω και εμένα γιατί ο καιρός περνάει.

Είμαι άνθρωπος της οικογένειας και μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Είμαι ευγνώμων γιατί έχω μια πολύ δεμένη οικογένεια και μου έλειψε πολύ, ειδικά το Πάσχα που ήμουν μόνη μου. Οι γονείς μου και η οικογένειά μου δε μένουν εδώ και το βράδυ της Ανάστασης και του Πάσχα το πέρασα μόνη μου. Σίγουρα, η δημιουργία μιας οικογένειας ήταν ανέκαθεν στην καρδιά μου και στο μυαλό μου" είπε χαρακτηριστικά. Δείτε ωστόσο και την εμφάνισή της στο J2US. ήταν απίστευτη.

Τι μήνυμα έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αποκάλυψε τώρα αν είναι σε σχέση;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πανέτοιμη για το σόου απόψε και για αυτό μάλιστα δημοσίευσε πριν λίγο μήνυμα για την επιστροφή του Just the 2 of Us. Εσείς το είδατε;

Η ίδια είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ και πανέτοιμη για το αποψινό φαντασμαγορικό σόου. Θέλοντας να θυμίσει σε όλους να το δουν αποφάσισε να αναρτήσει μια φωτογραφία από τα παρασκήνια.

Μετά τη διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το JUST THE 2 OF US επιστρέφει, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας, παρουσία λοιμωξιολόγου στα γυρίσματα.