Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έτσι κρατά θερμή την σχέση του με την Νάνσυ Αντωνίου - "Το μυστικό..."

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έτσι κρατά θερμή την σχέση του με την Νάνσυ Αντωνίου -

Ο Γρηγόρης Αρναούτογολου και η Νάνσυ Αντωνίου είναι ζευγάρι στην ζωή αλλά και στην δουλειά. πώς κρατούν λοιπόν θερμή την σχέση τους; Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μια αποκάλυψη και μας είπε ποιο είναι το "μυστικό τους".

Ειδικότερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο TV Έθνος και μίλησε για την καραντίνα, αλλά και για την σχέση του με την όμορφη Νάνσυ Αντωνίου, με την οποία εργάζονται και μαζί. Τι είπε ο παρουσιαστής για το αν είναι δύσκολο να συμβιώνεις τόσες ώρες με κάποιον.

Το «Μενουμε Σπίτι» πως το βιώνεις ψυχολογικά;

Ερχονται στιγμές που περνάω πολύ δύσκολα. Εχω βγει στο μπαλκόνι και έχω τσιρίξει πολύ δυνατά! Αλλά ΟΚ, όπως όλοι, αφού πρέπει να μείνουμε σπίτι, έτσι μένω και εγώ!

Εκτός από την προετοιμασία και την παρουσίαση του «Live Tonight» τι κάνεις τις μέρες της καραντίνας;

Κάνουμε ραδιόφωνο κάθε πρωί στον Sfera 102,2 μέσα από το σπίτι, όπου στήσαμε ένα μικρό στούντιο. Βγαίνουμε πειρατικά δηλαδή. Αμιγώς πειρατικά, όπως έβγαιναν παλιά τα ραδιόφωνα. Τις άλλες ώρες βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, παρακολουθώ σειρές και γενικά βλέπω πολλή τηλεόραση. Την αγαπώ την τηλεόραση.

Με τη σύντροφό σου είστε και στενοί συνεργάτες. Πόσο καλό είναι αυτό για ένα ζευγάρι;

Δεν υπάρχουν συνταγές σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί.

Προσπαθείτε στο σπίτι να αφήνετε εκτός τα θέματα της δουλειάς; Μπορεί να γίνει αυτό;

Γενικά δεν προσπαθούμε για τίποτα, όλα βγαίνουν αβίαστα. Και στη δουλειά και στην προσωπική μας ζωή. Ισως αυτό να είναι και το μυστικό αυτής της σχέσης. - Σκέφτονται ωστόσο οι δυο τους τον γάμο;

Δύσκολες ώρες για την Νάνσυ Αντωνίου - Την στηρίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που μίλησε τώρα για την σχέση τους

Η Νάνσυ Αντωνίου βιώνει πολύ δύσκολες ώρες και θρήνο μιας και έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει ωστόσο πάντα δίπλα της τον αγαπημένο της, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και σύντροφος του παρουσιαστή του ANT1, έχασε την αγαπημένη της νονά, και με μία πολύ συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να την αποχαιρετήσει.

«Είναι από αυτές τις δύσκολες στιγμές που πρέπει να πεις αντίο.. που ξέρεις πως δεν θα ξαναδείς αγαπημένα σου πρόσωπα... Θέλω να πω αντίο στη νονά μου.. στο τελευταίο της ταξίδι δεν θα είμαι εκεί να της το πω από κοντά.. αφού δεν επιτρέπεται..δεν θα είμαι στην εκκλησία που με βάπτισε Αθανασία... που με κρατούσε στην αγκαλιά της και χαμογελούσα όλο χαρά.. δεν θα είμαι στην γειτονιά μας , που κάθε φορά που έφτανα στο χωριό πήγαινα να την χαιρετήσω και το πρόσωπο της φώτιζε από χαρά.. με φιλούσε και μ αγκάλιαζε με αγάπη.. μου έφερνε τη λαμπάδα κάθε χρόνο μέχρι να κάνω τη δική μου οικογένεια.. μου έλεγε ποσο περήφανη ήταν για μένα...ακόμα και στα δύσκολα ποτέ δεν με έκρινε.. με άκουγε και με συμβούλευε , ένιωθα πάντα πως μου είχε εμπιστοσύνη.. πως ήταν δίπλα μου..είχα την καλύτερη νονά... και καμάρωνα πάντα για εκείνη... την Κατερίνα για τους πολλούς .. την Ρήνα για τους πιο κοντινούς... την αρχόντισσα που πήγε ν αναπαυθεί..» έγραψε η Νάνσυ Αντωνίου κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε μαζί με τη νονά της.