MasterChef: Spoiler "μεγατόνων" - Αυτή είναι η τελική τριάδα

Ποιο φαβορί θα βρεθεί εκτός τριάδας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Spoiler

To MasterChef φτάνει στο τέλος του σύντομα ειδικά αν αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα έπειτα από την πανδημία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται στο φως όλο και περισσότερα spoiler "μεγατόνων". Ανάμεσα στα τελευταία λοιπόν είναι και η τελική τριάδα, καθώς και το φαβορί που φεύγει μια ανάσα πριν τον τελικό.

Από εβδομάδα το ριάλιτι φαίνεται πως θα μειώσει και άλλο τα επεισόδια ώστε να μας κρατήσει συντροφιά λίγο παραπάνω, όπου και αποφασίστηκε ότι θα προβάλλεται μόνο Δευτέρα και Τρίτη.

Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ του TV Έθνος «Η Μαριάννα διώχνει την Κατερίνα» πριν την τελική τριάδα, μιας και όπως ανέφεραν η Κατερίνα Λένη θα μονομαχήσει με τη Μαριάννα Πουλμέντη, η οποία επέστρεψε στο σπίτι και έφερε αναστάτωση και δεν θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση.

Όσο για την τελική τριάδα, σε αυτή φαίνεται πως θα μπουν η Μαρία Μπέη, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου. Δείτε ωστόσο και μια "βόμβα" για τον τελικό που έσκασε και από τον Ηρακλή!

Η ανακοίνωση του STAR για το MasterClass της Κυριακής

Την Κυριακή το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας ένα ακόμη MasterClass. Το κανάλι μάλιστα, του STAR, εξέδωσε και μια ανακοίνωση με το τι θα δούμε. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου...

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Νταλιάνη, τις αλλαγές, τους αποχωρισμούς και τις ψυχολογικές δοκιμασίες για κάποιους, το MasterClass σηματοδοτεί τοτέλος της εβδομάδας.

Μετά από μια τόσο έντονη εβδομάδα, οι κριτές τουδιαγωνισμού σκέφτονται να «γλυκάνουν» κάπως τους 11 του μαγειρικού διαγωνισμού.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκινά με ένα δυναμωτικό γλυκό με βασιλικό πολτό. Με βοηθό του τον Διονύση αυτή τη φορά, ο οποίος δεν έχει κάποιον να τον ζωγραφίσει στο σημειωματάριό του -όπως κάνει πάντα εκείνος με τους άλλους στο MasterClass- φτιάχνουν -τι άλλο;- churros!

O Σωτήρης Κοντιζάς με βοηθό του τη δυναμική Μαρία, φτιάχνουν μαρέγκες με κρέμα βανίλια και φρούτα του δάσους.
Καλεσμένος των δύο chefs, ο Βασίλης Παπαματθαίου.
Ο Σταυρής θα κάνει για άλλη μια φορά την προσπάθειά του να φτιάξει γλυκό, ίσως με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, αυτή τη φορά ως βοηθός του chef Παπαματθαίου.
Στο τέλος όλοι θέλουν να προλάβουν να δοκιμάσουν την τάρτα λεμόνι με παγωτό.

Tην Κυριακή 3 Μαΐου στις 17:45 στο STAR.