Τα λόγια αγάπης της Έλενας Τσαβαλιάς στον Μάρκο Σεφερλή - "Θεραπεύει κάθε είδους πληγή..."

Τα λόγια της θα σας "λυγίσουν"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα λόγια αγάπης της Έλενας Τσαβαλιάς στον Μάρκο Σεφερλή -

Θα λυγίσετε με τα λόγια αγάπης της Έλενας Τσαβαλιάς στον Μάρκο Σεφερλή! Σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα γέλιου και χαράς και η ίδια θέλησε να κάνει μια μοναδική αφιέρωση στον αγαπημένο της, λέγοντας, "Θεραπεύει κάθε είδους πληγή. Σ’ ευχαριστώ για τη γελαστή ζωή".

Το ζευγάρι μένει και αυτό σπίτι, όπως όλοι άλλωστε για να προστατευτούμε από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη και να σταματήσουμε την εξάπλωση της έτσι ώστε να βγούμε ξανά όλοι μας έξω και να είμαστε καλά.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η ίδια θέλησε να μοιραστεί την αγάπη της για τον άντρα της ζωής της και το μυστικό δώρο που της έχει χαρίσει και δεν μπορεί χωρίς αυτό.

Το συγκινητικό μήνυμα της Έλενας Τσαβαλιάς στον Μάρκο Σεφερλή

Συγκεκριμένα λοιπόν, θέλοντας να γιορτάσει την ημέρα γέλιου, αποφάσισε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος της έχει χαρίσει άπειρα γέλια, λέγοντας, "Αγαπώ τους ανθρώπους που με κάνουν να γελάω. Πιστεύω αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για κάποιον, το γέλιο. Θεραπεύει κάθε είδους πληγή “ ~ Audrey Hepburn ~ Παγκόσμια ημέρα γέλιου. Σ’ ευχαριστώ @markos_seferlis_real για τη γελαστή ζωή που μου έχεις χαρίσει!"

Η ίδια πριν λίγο καιρό μίλησε και αποκάλυψε συγκινημένη τα προβλήματα που πέρασαν στα οικονομικά με τον Μάρκο Σεφερλή.

Δείτε ωστόσο και την αφιέρωση του Μάρκου Σεφερλή στην Έλενα Τσαβαλιά

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες η Έλενα Τσαβαλιά με αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό της. Μάλιστα, δεν έλειψαν τα λόγια αγάπης από τον σύζυγο της, Μάρκο Σεφερλή. Η ξανθιά ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το θέατρο, προκαλεί σοκ με την ηλικία της, καθώς δεν της φαίνεται καθόλου. Μπορεί να «ρίξει» κάτω ακόμη και 20άρες.

Το βράδυ του Σαββάτου μαζί με αγαπημένους φίλους, συνεργάτες αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή με το γιο τους, έκανε ένα όμορφο party για να γιορτάσει το γεγονός που μεγάλωσε κατά ένα χρόνο. Έσβησε μια τούρτα υπερπαραγωγή και πέρασε μοναδικές στιγμές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Τσαβαλιά μοιράστηκε μια φωτογραφία από το party της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έστειλε ένα δημόσιο «ευχαριστώ». «Ευχαριστώ τον Θεό που μ’ αφήνει να μεγαλώνω! Happy birthday to...me», έγραψε.

Από την άλλη ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να ευχηθεί στη σύζυγο του με μια φωτογραφία τους μαζί με το γιο τους. «Οι άντρες της ζωής σου ευχόμαστε στη γυναίκα της ζωής μας χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα! Το τελευταίο άσ’ το πάνω μας! Σ’ αγαπάμε πολύ», της έγραψε.