Πύρρος Δήμας: Η αδιανόητη ατάκα της Ναταλίας Γερμανού - Ξεράθηκε στα γέλια ο Ρέμος

Αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πύρρος Δήμας: Η αδιανόητη ατάκα της Ναταλίας Γερμανού - Ξεράθηκε στα γέλια ο Ρέμος

Είχε ξεραθεί στα γέλια ο Αντώνης Ρέμος, με την αδιανόητη ατάκα που είχε πετάξει στον Πύρρο Δήμα η Ναταλία Γερμανού. Δείτε τα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την πρώτη της γνωριμία με τον αθλητή.

Σύνδεση με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έκανε ο Πύρρος Δήμας, που είχε καιρόν να εμφανιστεί στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια μένει και στις ΗΠΑ, όπου είναι και τα παιδιά του. Ο γνωστός αθλητής έχει αποκλειστεί μαζί με τον μεγάλο του γιο στην Ελλάδα, λόγω των εξελίξεων.

Ωστόσο φυσικά νιώθει αγωνία για τα παιδιά του που είναι πίσω και ιδιαίτερα για τον μικρότερο της οικογένειας. Πάντως ο αθλητής είπε, ότι είναι ασφαλείς και σε καλό μέρος, πράγμα που τον κάνει να αισθάνεται ασφάλεια.

"Θα πήγαινα και κολυμπώντας... απλά δεν θα αντέξω" είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο αν θα πήγαινε αμέσως πίσω στα παιδιά του αν μπορούσε. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα μέτρα που έχουν παρθεί στην Ελλάδα, λέγοντας ότι ήταν θετικά. "Λειτουργήσαμε σαν ένα σοβαρό κράτος" είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανάφερε ότι δεν του αρέσει να βλέπει να πράγματα κομματικά.

Ακόμα συγκίνησε μιλώντας και για τον θάνατο της γυναίκας του, η οποία είχε "φύγει" από την ζωή πριν από λίγα χρόνια χτυπημένη από την επάρατη νόσο. "Ο πόνος μαλακώνει" ; τον ρώτησε η Ναταλία Γερμανού, με τον ίδιο να λέει ότι το γεγονός ότι έχει 4 παιδιά τον κάνει να κοιτά μπροστά.

Πώς γνωρίστηκαν Ναταλία Γερμανού και ο Πύρρος Δήμας - Η αδιανόητη ατάκα της έκανε τον Αντώνη Ρέμο να ξεκαρδιστεί

Ακόμα η παρουσιάστρια θυμήθηκε καιν πώς είχαν γνωριστεί οι δυο τους λέγοντας στον αθλητή, ότι τους είχε συστήσει ο Αντώνης Ρέμος. Μάλιστα θυμόταν ακόμα και μι αδιανόητη ατάκα που του είχε πει τότε.

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι είχε πάει στο σπίτι του αθλητή μαζί με τον Ρέμο , καθώς του είχε γράψει τότε ένα τραγούδι. Η ίδια θυμήθηκε ότι η γυναίκα του είχε φτιάξει ένα τεράστιο δίσκο, τον οποίο και έσπρωξε προς την μεριά του αθλητή για να τον πάει στο σαλόνι. Τότε ήρθε και η αδιανόητη ατάκα, με την παρουσιάστρια να λέει "πρόσεχε Πύρρο είναι βαρύ". Όπως είπε η φράση της έφερε δάκρυα γέλιου στον Αντώνη Ρέμο, αφού ο Πύρρος Δήμας είναι γνωστός αρσιβαρίστας, με πολλά χρυσά στο ενεργητικό του. Δείτε ωστόσο και το ανατριχιαστικό μήνυμα που είχε στείλει για τον θάνατο της γυναίκας του ο γνωστός αθλητής.

Πύρρος Δήμας - Αντώνης Ρέμος