Νέα δεδομένα για την Eurovision - Θα υπάρξει τελικός

Τι ανέφεραν για τις αλλαγές;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα δεδομένα για την Eurovision - Θα υπάρξει τελικός

Το Europe Shine a Light θα είναι το event που θα αντικαταστήσει φέτος την Eurovision η οποία δυστυχώς δεν θα γίνει λόγω και των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Ωστόσο τα νέα δεδομένα μιλάνε για τον τελικό που θα πάρει μέρος στις 16 του μήνα και θα είναι αρκετά διαφορετικός από ότι έχουμε συνηθίσει.

Μετά από την παρότρυνση χιλιάδων φίλων του διαγωνισμού, η EBU αποφάσισε να πραγματοποιήσει έναν διαφορετικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού μέσα από online μετάδοση, με όλους τους καλλιτέχνες να τραγουδούν τα κομμάτια τους από το σπίτι τους.

Όλα τα νέα δεδομένα για την Eurovision και τον νέο τελικό

Ο φετινός εναλλακτικός και διαφορετικός διαγωνισμός τραγουδιού θα γίνει στις 16 Μαΐου και θα μεταδοθεί από όσα όλα δείχνουν στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα το σόου, όπως ανακοινώθηκε, θα προβληθεί το βράδυ της 16ης Μαΐου στις 22.00 μέσα από το κανάλι της Eurovision στο YouTube, και δεν θα έχει βαθμολογικό χαρακτήρα.

Ακούστε την Στεφανία Λυμπεράκη που θα μας εκπροσωπούσε στην Eurovision να ερμηνεύει live

Το τραγούδι «SUPERGΙRL» έχει κάνει ήδη εξαιρετική πορεία στις διαδικτυακές πλατφόρμες της Ευρώπης. Έχει σκαρφαλώσει στο Top50 των iTunes, ενώ μετράει 3.000.000 προβολές στο Youtube.

Ωστόσο, η 17χρονη κοπέλα που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, δεν γινόταν να μην πει μπροστά σε κοινό αυτό το υπέροχο κομμάτι. που είναι σε στοίχους του Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn. Συγκεκριμένα, η Στεφανία Λυμπερακάκη, το τραγούδησε σε ένα live που πραγματοποιήθηκε στο Instagram.

«Σε ευχαριστώ dimitriskontopoulos που με κάλεσες στο #Qsessions. Δεν είχα φανταστεί ποτέ οτι η πρώτη φορά που θα τραγουδούσα το SuperG!rl θα ήταν κάτω από αυτές τις καταστάσεις. Αλλά μην ξεχνάτε … τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει, τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει κάτω… που λένε και οι στίχοι του “SUPERGIRL».