Ο άλλος... εαυτός του Χρήστου Φερεντίνου - Έβαλε "μάσκα" και τάραξε

Θα κλάψετε από τα γέλια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο άλλος... εαυτός του Χρήστου Φερεντίνου - Έβαλε

Ο άλλος... εαυτός του Χρήστου Φερεντίνου φαίνεται πως βγήκε προς τα έξω και προκάλεσε γέλια στα social media. Έβαλε "μάσκα" και τάραξε, μιας και κανείς δεν περίμενε τον παρουσιαστή σε αυτό το στιγμιότυπο.

Οι στιγμές που ζούμε είναι απίστευτες και όλοι γνωρίζουμε πως ακόμα κι αν επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας για πολύ καιρό τα πράγματα δεν θα είναι ίδια.

Ο Χρήστος Φερεντίνος παραμένει σπίτι και ανυπομονεί και εκείνος όπως και όλοι μας να βγούμε από αύριο έξω. Απολαμβάνοντας τις τελευταίες ώρες στο σπίτι, έβγαλε μια φωτογραφία και αναρωτήθηκε για την επόμενη μέρα και το τι μας περιμένει.

Δείτε τον Χρήστο Φερεντίνο με μάσκα στον άλλο του... εαυτό

Χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής ανέφερε στο αστείο του ποστ, "Για να μας αναγνωρίζουν τώρα που θα κυκλοφορούμε με μάσκες #mask". Δείτε εδώ και τις εξελίξεις με τον παρουσιαστή τον Alpha

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Φερεντίνο

Ο Χρήστος Φερεντίνος (Ιωάννινα 1969) είναι Έλληνας παρουσιαστής. Έγινε γνωστός ως ο κατεξοχήν παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών της Ελληνικής τηλεόρασης, αναλαμβάνοντας όμως ρόλο παρουσιαστή και σε πολλές άλλες εκπομπές. Κάποιες από τις διασημότερες εκπομπές που έχει παρουσιάσει ήταν το Deal, Fort Boyard και Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1969 στο χωριό Σκλίβανη Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Σε μικρή ηλικία πήγε με την οικογένειά του στην Αθήνα όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια στην περιοχή των Εξαρχείων. Όταν τέλειωσε το σχολείο πέρασε στο Τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών άλλα τελικά τον κέρδισε η ενασχόληση του με τα μέσα ενημέρωσης. Το 1989, ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Αθήνα 9.84 ενώ λίγο καιρό μετά ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στο ίδιο κανάλι το 1993 ξεκίνησε να παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή Άκου να Δεις η οποία είχε μεγάλη επιτυχία εκείνα τα χρόνια με τον παρουσιαστή να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη επικοινωνία του με τον κόσμο.