Άσχημα νέα για ηθοποιό από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα - Τι συνέβη;

Στεναχώρια για την οικογένειά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για ηθοποιό από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα - Τι συνέβη;

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για ηθοποιό από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα. Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και τι είναι αυτό που "βρήκε" την οικογένεια και τους στεναχώρησε όλους;

Πριν τη γέννηση της κόρης τους, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας και σκόπευαν να παντρευτούν το καλοκαίρι με θρησκευτικό γάμο, κάνοντας μαζί και την βάφτιση της κόρης τους. Αυτό όμως άλλαξε, μιας και η πανδημία έχει φέρει αυστηρά μέτρα.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, το ζευγάρι είχε αποφασίσει το όνομα που θα πάρει η τεσσάρων μηνών κόρη τους και αυτό δεν είναι άλλο από το Σταυρούλα, το όνομα της μητέρας του ηθοποιού και θα τη φωνάζουν τη μικρούλα Σταυρία, κάτι που τελικά ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου θα πρέπει να αφήσουν πίσω προς το παρών.

αναβολή γάμου ηθοποιός Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Και ενώ ο ένας ηθοποιός από το Γυναίκα χωρίς Όνομα ακούει δυσάρεστα νέα, ένας άλλος παντρεύεται

Εν μέσω της πανδημίας θα παντρευτεί τον αγαπημένο της σύντροφο η ηθοποιός από την σειρά Γυναίκα Χωρίς όνομα με την ίδια να ανεβάζει δύο φωτογραφίες στα story της στο Instagram.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και τον Στράτο Διακάκη που θα ανέβουν τα σκαλιά του δημαρχείου, αφού θα κάνουν πολιτικό γάμο, λίγο πριν γεννηθεί και το πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η ηθοποιός που είδαμε στη αγαπημένη σειρά Γυναίκα Χωρίς όνομα, δεν κρατήθηκε και έκανε και σχετική ανάρτηση.

Ειδικότερα ανέβασε δύο φωτογραφίες στο προφίλ της. Στη μία την βλέπουμε μαζί με τον καλό της, ενώ έχει γράψει επάνω "θα με πάρει λέμε". Στην δεύτερη εικόνα δε, βλέπουμε την ίδια να έχει γράψει κάτω από το παπούτσι τα ονόματα των καλύτερων της φίλων. Να σας πούμε ότι "ευχάριστα" ήρθαν και από την Μαρία Ιωαννίδου που επίσης παντρεύεται.

παπούτσι με ονόματα γάμος Αλεξάνδρας Ταβουλάρη
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη με άντρα παντρεύονται