Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η φωτογραφία της Πάολα με τον Παντελή Παντελίδη που είδε το φως

Θα συγκινηθείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η φωτογραφία της Πάολα με τον Παντελή Παντελίδη που είδε το φως

Μια φωτογραφία της Πάολα μαζί με τον Παντελή Παντελίδη, είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες. Η εικόνα των δυο καλλιτεχνών προκαλεί ρίγη συγκίνησης, τέσσερα χρόνια μετά τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή.

Η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης, εκτός από συνεργάτες, αφού είχαν τραγουδήσει πολλές φορές στα ίδια νυχτερινά κέντρα, ήταν και πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια για το θάνατο του, έκανε μπάνιο όταν άκουσε να φωνάζει η ημέρα της. Στην τηλεόραση έδειχναν το τροχαίο και εκείνη είχε μείνει παγωμένη στην πόρτα σαν να έβλεπε ένα εφιάλτη ακόμη, όπως λέει, και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

«Αυτό το πλάσμα είχε κάτι μοναδικό, ήταν σαν να μην έχει καταλάβει τι του συνέβη. Τι ήταν αυτό το δώρο που είχε από το θεό. Πραγματικά έγραφε και την επόμενη ημέρα, όλη η Ελλάδα τραγουδούσε τα τραγούδια του. Ήταν σαν να μην καταλάβαινε τι συνέβαινε και αυτό ήταν το φυσιολογικό για αυτόν να κάνει, ήταν τόσο απλό για αυτόν.
Εγώ είχα μια άψογη συνεργασία και πάντα με ανθρώπους ελεύθερους όπως τον Παντελή τα πηγαίνω καλά. Ταιριάζω πολύ, αγαπιόμαστε όταν δουλεύουμε. Θέλω να πω στην οικογένεια του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εδώ κοντά τους αυτό το πλάσμα.

Ίσως το αισθάνομαι από δική μου ανάγκη γιατί αισθάνομαι και τον μπαμπά μου. Είναι μοναδικός. Δεν μου είναι εύκολο», είπε μεταξύ άλλων η Πάολα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Νίκο Χατζηνικολάου,

Πριν από λίγες ημέρες μέσα από ένα fan λογαριασμό της Πάολα στο Instagram ήρθε στην δημοσιότητα μια φωτογραφία της, όπου είχε απαθανατιστεί με τον Παντελή Παντελίδη σε νυχτερινό κέντρο. Η εικόνα τους προκαλεί ρίγη συγκίνησης σε όποιον την δει, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Πάολα με τον Παντελή Παντελίδη που προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση για την Πάολα.