Γύρισε στο «σπίτι» του ο Γιώργος Παπαδάκης - Η επιστροφή στο πλατό του ANT1

Μετά από 42 ημέρες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γύρισε στο «σπίτι» του ο Γιώργος Παπαδάκης - Η επιστροφή στο πλατό του ANT1

Μετά από 42 ημέρες εκτός, ο Γιώργος Παπαδάκης γύρισε επιτέλους, όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά, στο «σπίτι» του, μιας και επέστρεψε μια και καλή στο πλατό του ANT1 προκειμένου να παρουσιάσει την εκπομπή του, «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο γνωστός παρουσιαστής, στην αρχή της καραντίνας είχε αποφασίσει να σταματήσει για λίγο καιρό να πηγαίνει στο στούντιο, και να κάνει την εκπομπή από το σαλόνι του σπιτιού του, προκειμένου να προστατευθεί από τον κορωνοϊό λόγω της ηλικίας του, όπως είχε πει άλλωστε ο ίδιος στην πρώτη του σύνδεση με skype με την εκπομπή.

Οι συνεργάτες τους, βρίσκονταν στο "πόδι" του στο πλατό, ενώ εκείνος έδινε το ρυθμό από το σπίτι του, με την κατάσταση αυτή να κρατάει για πάνω από ένα μήνα, με τον παρουσιαστή να κάνει και μία αποκάλυψη για ένα πρόβλημα υγείας που έχει.

Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν από σήμερα, που έγινε η άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, και η πανδημία δείχνει καθημερινά να καταλαγιάζει, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αποφασίζει να επιστρέψει επιτέλους στο πλατό της εκπομπής του και να κάνει κανονικά το γύρισμά του στο στούντιο του ANT1.

Ο παρουσιαστής έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό με την επιστροφή του στο πλατό, ενώ δεν έκρυψε πως το μέρος αυτό το αισθάνεται περισσότερο σπίτι του από το πραγματικό του σπίτι και έτσι είναι πολύ χαρούμενος που μπορεί και πάλι να κάνει την εκπομπή του κάτω από κανονικές συνθήκες.

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Παπαδάκης για την επιστροφή στο πλατό του ANT1

«Καλημέρα Ελλάδα. Γύρισα στο σπίτι μου. Θα μου πεις στο σπίτι σου δεν ήσουν τόσο καιρό; Όχι, το σπίτι μου εδώ είναι. Αισθάνομαι πολύ περισσότερο ασφαλής. Είναι άλλη η αίσθηση κυρίες και κύριοι» είπε ο παρουσιαστής με το ξεκίνημα της εκπομπής, και στη συνέχεια ξεκίνησε να διαβάζει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.