Τρύφωνας Σαμαράς: Έντονο ξέσπασμα - "Τα πήρα. Θα μιλήσω σήμερα με την παραγωγή..."

Ποιο το μέλλον του στο Just the 2 of Us;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρύφωνας Σαμαράς: Έντονο ξέσπασμα -

Έντονο ξέσπασμα είχε ο Τρύφωνας Σαμαράς σήμερα για ακόμα μια φορά, μιας και ακόμα δεν ξέρει τι θα γίνει με το μέλλον του στο Just the 2 of Us. "Τα πήρα. Θα μιλήσω σήμερα με την παραγωγή για το αν θα παραμείνω ή όχι".

Μετά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε από τη Δέσποινα Βανδή, το Σάββατο, ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day και αποκάλυψε το πως πραγματικά ένιωσε.

Το έντονο ξέσπασμα του Τρύφωνα Σαμαρά - Τι είπε;

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “H κ. Βανδή νομίζει ότι είμαστε σε διαφορετικό show. Δεν είμαστε στο My Style Rocks. Στο show έχουμε πάει για να περνάμε ωραία, να κάνουμε τον κόσμο να διασκεδάζει, ουδέποτε είπα ότι έχω φωνή. Δεν μου άρεσε που πήγε να μου θίξει τον πατριωτισμό μου. Εκεί τα πήρα. Θα μιλήσω σήμερα με την παραγωγή για το αν θα παραμείνω ή όχι.

Γιατί να μην την βάλω; Δεν έχω δικαίωμα να βάλω μια φουστανέλα; Εγώ έκανα το λάθος που όταν βγήκα στην πίστα έχασα τα λόγια μου και δεν τα είπα σωστά. Πριν, όσοι με έβλεπαν μου έλεγαν τι ωραίο, τι εντυπωσιακό. Έβαλαν μετά και τα πρόβατα από πίσω και έδειξε άλλο πράγμα.

Στην αρχή το πήρα λίγο στην πλάκα αλλά μετά είπα τι πάει τώρα να μου περάσει, ότι δεν τιμάω την παράδοση; Εκεί τα έχασα λίγο. Δεν ένιωσα ποτέ τέτοια προσβολή”. Δείτε εδώ την αμφιλεγόμενη εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά που συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο!

Ο ίδιος είχε αναφέρει και χθες μεταξύ άλλων ότι δέχτηκε έντονη κριτική, κυρίως για την εμφάνισή του και δήλωσε πικραμένος. όπως είπε ένιωσε ότι τον προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο με τα όσα του είπαν.

"Η κριτική επιτροπή ήταν λίγο αυστηρή μαζί μου. Σκέφτηκα θα φύγω, αν δεν ήταν ο Νίκος (σ.σ. ο Κολώνης) φίλος μου. Αισθάνθηκα σας να πρόσβαλαν την προσωπική μου ζωή. Με μείωσε προσωπικά. Έπρεπε να μιλήσω. ήταν να τα παρατήσω. Έλεγα στην Χαρά "κράτα με [...] Είμαι πικραμένος από την κυρία Βανδή, την οποία εκτιμώ".

"Ήταν πολύ αυστηροί μαζί μου και ειδικά στο θέμα με τα ρούχα και με την εμφάνισή μου" είπε μεταξύ άλλων, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.