Αντώνης Καρυστινός: Ο «Κωνσταντίνος» από το Έρωτας Μετά σε καραντίνα - Τι συνέβη;

Δεν θα βρίσκεται στα πρώτα γυρίσματα της σειράς! Τι λένε οι πληροφορίες;

Αντώνης Καρυστινός: Ο «Κωνσταντίνος» από το Έρωτας Μετά σε καραντίνα - Τι συνέβη;

Σε καραντίνα θα μπει ο πρωταγωνιστής της σειράς «Έρωτας Μετά», Αντώνης Καρυστινός, ο οποίος υποδύεται τον «Κωνσταντίνο». Τι συνέβη και δεν θα βρίσκεται στα πρώτα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» και του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου, ο επιτυχημένος ηθοποιός κατοικεί μόνιμα στο Λονδίνο με την οικογένεια του, ωστόσο θα επιστρέψει πάλι στην Ελλάδα για να νέα γυρίσματα που ξεκινάνε.

Ωστόσο, με την επιστροφή του για λόγους υγείας θα πρέπει να μπει σε καραντίνα 14 ημερών μέχρι να ξεκινήσει και εκείνος τα γυρίσματα. Ωστόσο, στα πρώτα δεν θα βρίσκεται, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Να σημειώσουμε, πως σύμφωνα με την εκπομπή, τα γυρίσματα για τους ηθοποιούς θα ξεκινήσουν σιγά σιγά από τις 15 Μαϊού, πρώτα με κάποιες εξωτερικές σκηνές.

Ωστόσο, δείτε και αυτό το αποκλειστικό «βόμβα» πριν προβληθεί στην τηλεόραση. Βγαίνει το διαζύγιο του Κωνσταντίνου και της Ηλέκτρας.

Λίγα λόγια για τον Αντώνης Καρυστινό τον «Κωνσταντίνο» από το Έρωτας Μετά που θα μπει σε καραντίνα

Γεννήθηκε το 1971. Ξεκίνησε να εργάζεται ως γραφίστας, όμως στα 26 του χρόνια ύστερα από το κλείσιμο της εταιρίας που δούλευε, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η πρώτη του επαφή με την υποκριτική έγινε όταν συνάντησε ηθοποιούς του δρόμου στην Αθήνα, ενώ εντάχθηκε και ο ίδιος στην ομάδα αυτή. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής για ένα χρόνο στην Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου ενώ ένα χρόνο μετά ξεκίνησε να σπουδάζει ηθοποιός στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη.

Έκανε το θεατρικό του ντεμπούτο στην παράσταση "Διπλή Απιστία" στο θέατρο Αμόρε ενώ η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 2001 στη σειρά Είσαι το Ταίρι Μου. Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσω της συμμετοχής του στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Σαββατογεννημένες στο ρόλο του Γιώργου Πέτρου τη σεζόν 2003-2004. Ακολούθησαν πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε σειρές όπως Βελούδο από μετάξι (2004-2005), Singles (2007-2008), Υπέροχα πλάσματα (2007-2008), Κούκλες (2010-2011), Μπρούσκο (2013-2016),Αστέρας Ραχούλας(2016-2017), Η Επιστροφή (2018-2019) κ.ά..

Στο κινηματογράφο έλαβε μέρος στις ταινίες Τρεις Στιγμές (2008), Πεθαίνω για σένα (2009), Mana at sea (2011), Ο εχθρός μου (2013).