Γιορτή σήμερα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik - Έγινε γνωστό

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιορτή σήμερα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik - Έγινε γνωστό

Όπως έγινε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε ο Snik στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του και στο πλευρό του έχει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία εδώ και μερικούς μήνες ζουν έναν όμορφο έρωτα.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του, αφού όπως φαίνεται έχουν πολύ χημεία. Και αυτό το απέδειξαν με το γεγονός πως από τους πρώτους μήνες της σχέσης του πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί. Μάλιστα, την περίοδο της καραντίνας την πέρασαν οι δυο τους.

Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πριν από λίγες ημέρες έκανε μια σπάνια ανάρτηση με στο Instagram με τον Snik. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε στο πρόσωπο της το φίλτρο που έφτιαξε και τον τρόλαρε κυριολεκτικά για τα τατουάζ που έχει.

Ωστόσο, σήμερα το ζευγάρι με το τέλος κιόλας της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, έχει γιορτή. Συγκεκριμένα, ο Snik έχει τα γενέθλια του, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του.

Λίγα λόγια για τον Snik που έγινε γνωστό πως σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το 2012, όταν γύρισε από το Λονδίνο κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι, Θέμα Χρόνου, το οποίο ξεπέρασε γρήγορα τις 100 χιλιάδες προβολές στο YouTube. Έπειτα από αυτήν την επιτυχία, αποφάσισε να ακολουθήσει την μουσική ως επάγγελμα και υπέγραψε συμβόλαιο με την Panik Records. Μέσω της εταιρίας κυκλοφόρησε διάφορα singles τη διετία 2011-2013, μεταξύ των οποίων το αμφιλεγόμενο Κουνήσου Δίπλα Μου αλλά και το αυτοβιογραφικό Τη Ζωή Μου Γράφω.

Έπειτα από ένα διάλειμμα από την μουσική, ο SNIK επέστρεψε το 2015 με το hit τραγούδι Tony Montana, μία συνεργασία με τον rapper Light (με τον οποίο ξανασυνεργάστηκε για το Gucci Mane). Σε αυτήν την περίοδο της καριέρας του, ο SNIK κυκλοφόρησε τραγούδια όπως το Ferrari, το Harry Houdini και το Dab, μια συνεργασία με τον Υποχθόνιο. Το 2016 επίσης έβγαλε το τραγούδι Panda.

Μετά από όλα αυτά κυκλοφόρησε και τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό και στο εξωτερικό, Gucci φόρεμα και MEDUSA. Από τον Οκτώβριο του 2018 ο SNIK ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI / Universal. Αργότερα, ο SNIK κυκλοφόρησε μεταξύ άλλων τα τραγούδια Gangsta, Gango και συνεργάστηκε με την Tamta για το hit "SENORITA", το οποίο και είναι το πιο προβεβλημένο του τραγούδι, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το 2019 επιπλέον κυκλοφόρησε το κομμάτι Monos Mou, τη συνεργασία με τον rapper Noizy, New Benz καθώς και το κομμάτι Kilo. Τον Οκτώβριο του 2019 συνεργάστηκε με τους CAPO PLAZA, NOIZY, GUÈ PEQUENO για το τραγούδι COLPO GROSSO ενώ στις 20 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε το τραγούδι BIG MAN το οποίο είναι το intro κομμάτι από τον δίσκο ''TOP BOY''.