Θα κλάψετε! Η επική ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για το Νίκο Χαρδαλιά

Το μήνυμα για την νέα αρχή που έφερε γέλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα κλάψετε! Η επική ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για το Νίκο Χαρδαλιά

Θα κλάψετε με το τελευταίο ποστ του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος "σχολιάζει" τον Νίκο Χαρδαλιά και προκαλεί χαμό στον κόσμο του Instagram. Το μήνυμα για την νέα αρχή έφερε πολλά γέλια.

Σήμερα, Δευτέρα 4 Μαΐου μεταβήκαμε από το "Μένουμε Σπίτι" στο "Μένουμε Ασφαλείς", μιας και είχαμε άρση των μέτρων, με τις ζωές μας να προχωράνε σε μία νέα και διαφορετική πραγματικότητα.

Από αυτή την κατάσταση είναι εμπνευσμένη και η σημερινή ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη στο Instagram, ο οποίος είχε τηρήσει τα μέτρα, όπως τόνισε η κυβέρνηση και είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και το απίστευτο σχόλιο για τον Νίκο Χαρδαλιά

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας Περιστερίου, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Άννα Βίσση να τραγουδάει το "Σε μια ώρα θα ΄χουν όλα τελειώσει" εννοώντας την καραντίνα, ενώ παράλληλα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς φαίνεται να "τραγουδάει" την επιτυχία του Γιώργου Τσαλίκη "Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας" ως υπονοούμενο.

Η κίνηση των γονιών του Γιώργου Τσαλίκη που μας συγκίνησε

Ειδικότερα ο τραγουδιστής στο ποστ του ανέφερε ότι η μητέρα του είναι πρόεδρος της Αντικαρκινικής και χθες έκαναν μια προσφορά σε όσους το ε΄χουν πραγματικά ανάγκη.

Ειδικότερα ο Τσαλίκης, που σε άλλη ανάρτησή του μας είπε για το τεστ του κορωνοϊού και την διαδικασία, έγραψε τα εξής στο Instagram:

"Σήμερα έχει γενέθλια η γυναίκα που με έφερε στη ζωη!

Και τα γιορτάζει ως πρόεδρος της Αντικαρκινικης με αγάπη και προσφορά

Στείλανε λοιπόν το πρωί 51 κιβώτια τρόφιμα, 50 δοχεία λάδι , 40 κιλα φρέσκα ψάρια , 85 κιλά μήλα , σακιά ζάχαρη και αλεύρι απο 25 κιλά το καθένα για την Κιβωτό του κόσμου και τον πατέρα Αντωνιο

Μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που αυτές τις δύσκολες μέρες βοηθανε με οποιο τρόπο μπορούνε ..!

Μαμα είμαι περήφανος για σένα ! Να τα χιλιασεις ! Και σύντομα να μπορούμε να ζήσουμε στιγμές σαν αυτή πριν 2 μήνες .. όλοι αγκαλιά

Μένουμε σπίτι Έχουμε πίστη ! Δίνουμε αγάπη

Υγ: οι φωτογραφίες είναι σήμερα το πρωί από το πατρικό μου στη Στυλίδα"