Επεισοδιακή έναρξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Έμειναν "κοκαλωμένοι" οι συνεργάτες της

"Έμειναν" με την ατάκα της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επεισοδιακή έναρξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Έμειναν

Για ακόμα μία φορά, η έναρξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν άκρως επεισοδιακή, μιας και η παρουσιάστρια απουσίαζε από το πλατό με αποτέλεσμα οι συνεργάτες της που την περίμεναν στο πλατό να μείνουν "κοκαλωμένοι" αναμένοντας την.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια υπέροχη σχέση με τους τηλεθεατές της και έτσι φροντίζει καθημερινά να είναι πολύ ειλικρινής και αυθόρμητη στην εκπομπή της με σκοπό να προβάλει την αμεσότητά της.

Μία από τις κακές συνήθειες που έχει ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη, έχει να κάνει με το ότι καμιά φορά καθυστερεί λιγάκι να μπει στο πλατό της εκπομπής της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα λοιπόν, όταν η εκπομπή της ξεκίνησε και στην οθόνη φαίνονταν ο Τάσος Τεργιάκης και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μόνοι τους στο πλατό να περιμένουν την παρουσιάστρια και να χορεύουν στους ρυθμούς του τραγουδιού που έπαιζε από πίσω.

Ελένη Μενεγάκη συνεργάτες

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε τότε φουριόζα στο πλατό, με το καφεδάκι της στο χέρι, και γύρισε να πει στους συνεργάτης ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως κάθε φορά έρχεται καθυστερημένη στο πλατό, ωστόσο δείτε και τι αποκαλύφθηκε για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή

Χαμός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έγινε και τις προάλλες όταν τσακώθηκε με συνεργάτη της

Έναν μικρό τσακωμό είχε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της, με έναν από τους πιο αγαπημένους συνεργάτες της, με τον οποίο κιόλας είναι και καλοί φίλοι. Η παρουσιάστρια είχε μια παρεξήγηση μαζί του που ωστόσο κατέληξε να λύνεται, αφού μεταξύ τους κάνουν πολλές φορές πλάκα. Τι συνέβη;

Ο λόγο για τον Θοδωρής Κουτσόγιανόπουλο. Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελένη Μενεγάκη, τον ρώτησε αν κούρεψε το μαλλί του εν μέσω καραντίνα και την στιγμή που όλα τα κομμωτήρια είναι κλειστά.

«Εσύ ρε πονηρούλη που έχει πολύ και δασύ μαλλί πώς το έκοψες το δικό σου;», του είπε η παρουσιάστρια με τον ίδιο να της απαντάει: «Είναι περούκα δεν τα έχω κόψει. Υπονοείς ότι τα έκοψα αυτές τις μέρες ενώ δεν έπρεπε;»!

«Όχι πουλάκι μου δεν μπορώ να πω τίποτα… μπορεί να τα έβαλες πίσω από το αφτί ξέρω εγώ. Μετράω το μάκρος από τα μαλλιά σου; Ξέρω εγώ πόσο είναι; Άκου λέει… «υπονοείς κάτι»… όχι βέβαια! Μα,τι είναι αυτά πού λες;», είπε απαντώντας του η παρουσιάστρια.

«Με είπες πονηρούλη και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου» της απάντησε και η Η Ελένη απάντησε σε έντονο ύφος: «Σε αγαπάω σα φιλαράκι αν δεν μπορώ να παίζω με τις λέξεις με ποιον θα παίζω; Η πολύ κλεισούρα, ααα! Θα αρχίσουμε και τις παρεξηγήσεις τώρα!».

«Είσαι σε φάση παρεξηγήσεων και μου φέρεσαι έτσι…», της είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Ελένη απάντησε: «Εγώ βρε, εγώ;» Και ο συνεργάτης της αστειευόμενος δήλωσε:«Τι εγώ που έκανα τη χωρίστρα Χατζηνικολάου και ήρθα;», η Ελένη Μενεγάκη προς την λύση της παρεξήγησης του είπε «Όχι δεν θέλω… Με πειράζει αν παρεξηγείσαι…».

Ελένη Μενεγάκη Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος τσακωμός