Η Τζένη Μπότση έριξε "βόμβα" για την κόρη της - Αυτό είναι το όνομά της

Από που πήρε έμπνευση;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Τζένη Μπότση έριξε

Η Τζένη Μπότση έριξε "βόμβα" για την κόρη της και αποκάλυψε ποιο θα είναι το όνομά της. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη και τη γέννηση της κόρης της, σε πρόσφατη συνέντευξή και ανέφερε και πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνη.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μπότση, μοιράστηκαν τα πάντα για την ζωή τους, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, στην ΕΡΤ1. Η ηθοποιός ωστόσο αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που δεν πρόκειται να παντρευτεί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά, αλλά και λίγα πράγματα για την κορούλα της.

Πως ονόμασε την κόρη της η Τζένη Μπότση

Η ίδια ονόμασε λοιπόν την κόρη της, Αλίκη, καθώς ξεκινάει από -α, όπως τα ονόματα όλης της οικογένειας του συντρόφου της, Αλέξανδρου Μιχαλά.

Η ηθοποιός ζει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής της, μιας και είναι συνέχεια με το παιδί της, το οποίο και κατάφερε να κρατήσει κρυφό κατά την εγκυμοσύνη της για 9 ολόκληρους μήνες και το έκανε γνωστό στο κοινό της, αφού γεννήθηκε. Έκτοτε, οι δύο τους μαζί με τον μπαμπά, περνούν υπέροχο στο σπίτι.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ονόμασα την κόρη μου Αλίκη. Ο Μιχάλης Μαρίνος μου είπε πως έκανα το όνομα του Φίνου πραγματικότητα. Μια Τζένη και μια Αλίκη μαζί. Εκεί το συνειδητοποίησα. Το όνομα Αλίκη ήρθε γιατί ξεκινάει από -α και όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου είναι με -α. Και ήταν κάτι που το ήθελε. Και επίσης η Αλίκη γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας. Μαρίνα λένε τη μαμά και την ανιψιά μου. Οπότε γιορτάζουν όλες μαζί».

Όλα όσα αποκάλυψε η Τζένη Μπότση για την ζωή της

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά, «Πιστεύω στον Θεό. Δε θέλω την κοινωνική σύμβαση, θέλω την ουσία. Αν είχα έναν σύντροφο, ο οποίος πίστευε και εκείνος όπως εγώ, θα μου άρεσε να παντρευτούμε και να πάρουμε αυτή την ευλογία. Επειδή όμως ο σύντροφός μου δεν πιστεύει, δε μου αρέσει να το κάνω αυτό στα ψέματα. Πολιτικό γάμο δε θα έκανα. Δε βρίσκω κανένα λόγο να κάνω πολιτικό γάμο. Αν έκανα γάμο, θα έκανα θρησκευτικό για τη θρησκεία και όχι για την εκκλησία. Έχω περάσει από πάρα πολλά στάδια στη ζωή μου». Δείτε όλη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο.