Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με αυτό που είδε στον δρόμο για τον ALPHA

Δεν θα το πιστέψετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με αυτό που είδε στον δρόμο για τον ALPHA

Σοκαρισμένη ήταν η Ελένη Μενεγάκη με αυτό που είδε στον δρόμο για τον ALPHA λίγο πριν την εμφάνισή της στην εκπομπή. Δεν θα πιστέψετε τι ήταν αυτό!

Τα μέτρα για τον κορωνοϊό από σήμερα είναι πιο "χαλαρά", μιας και μπήκαμε σε έναν νέο τρόπο καθημερινότητας, αρχίζοντας μια νέα αρχή με ένα βήμα πιο κοντά στην παλιά μας πραγματικότητα.

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη, πηγαίνοντας από το σπίτι στη δουλειά είδε κάτι που της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και δεν δίστασε να το μοιραστεί στην κάμερα με τους συναδέλφους της.

Τι ήταν αυτό που είδε η Ελένη Μενεγάκη στον δρόμο για τον ALPHA

«Σήμερα λοιπόν οδηγώντας για να έρθω εδώ, σκεφτόμουν τι κίνηση θα βρω που θα είναι τόσα μαγαζιά ανοιχτά. Εκεί που είδα ατέλειωτες ουρές, το λέω και χαμογελάω πραγματικά γιατί αυτά τα μαγαζιά δεν κλείσανε ποτέ, οι τράπεζες. Κι έλεγα: "Τι είναι σήμερα; Τέλος του μήνα και έχει τέτοια ουρά;".

Από όλες τις τράπεζες που είδα στο δρόμο και δεν είδα μία να πεις αυτή η τράπεζα κάτι θα έχει σήμερα, οι ουρές που είδα, τύφλα να έχουν και τα κομμωτήρια. Κομμωτήρια δεν είδα για να πω την αλήθεια».

Επεισοδιακή έναρξη για την σημερινή εκπομπή

Για ακόμα μία φορά, η έναρξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν άκρως επεισοδιακή, μιας και η παρουσιάστρια απουσίαζε από το πλατό με αποτέλεσμα οι συνεργάτες της που την περίμεναν στο πλατό να μείνουν "κοκαλωμένοι" αναμένοντας την.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια υπέροχη σχέση με τους τηλεθεατές της και έτσι φροντίζει καθημερινά να είναι πολύ ειλικρινής και αυθόρμητη στην εκπομπή της με σκοπό να προβάλει την αμεσότητά της.

Μία από τις κακές συνήθειες που έχει ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη, έχει να κάνει με το ότι καμιά φορά καθυστερεί λιγάκι να μπει στο πλατό της εκπομπής της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα λοιπόν, όταν η εκπομπή της ξεκίνησε και στην οθόνη φαίνονταν ο Τάσος Τεργιάκης και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μόνοι τους στο πλατό να περιμένουν την παρουσιάστρια και να χορεύουν στους ρυθμούς του τραγουδιού που έπαιζε από πίσω.

Ελένη Μενεγάκη συνεργάτες

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε τότε φουριόζα στο πλατό, με το καφεδάκι της στο χέρι, και γύρισε να πει στους συνεργάτης ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως κάθε φορά έρχεται καθυστερημένη στο πλατό, ωστόσο δείτε και τι αποκαλύφθηκε για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή