Θρήνος! Πέθανε η Cady Groves - Η τραγική ειρωνεία που σπαράζει καρδιές

Συντετριμμένος ο αδελφός της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος! Πέθανε η Cady Groves - Η τραγική ειρωνεία που σπαράζει καρδιές

Θρήνος στο κόσμο της μουσικής με την είδηση ότι πέθανε η 30χρονη τραγουδίστρια της Country μουσικής, Cady Groves η οποία μάλιστα πριν "χαθεί" είχε κάνει μια ανάρτηση που κατέληξε να είναι μια τραγική ειρωνεία.

Ειδικότερα η τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 30 ετών με την οικογένειά της να κάνει γνωστή την είδηση και να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πέθανε από φυσικά αίτια, καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας.

"Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα μου. Ελπίζω να συναντηθεί με τoν Kelly και την Casey. Ανυπομονούσε για τους επόμενους μήνες, όπου θα κυκλοφορούσε το νέο της άλμπουμ.Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, μου έστελνε τα τραγούδια για να τα ακούσω και να της πω την γνώμη μου" έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αδελφός της ενώ το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η οικογένεια έχει χάσει κι άλλα παιδιά, με την τραγουδίστρια μάλιστα να κάνει μια ανάρτηση που μας σπάραξε την καρδιά. Λίγο καιρό πριν πεθάνει είχε κάνει ένα ποστ στο οποίο έλεγε πόσο της λείπει ο νεκρός αδελφός της.

θρήνο είχαμε όμως και στην Ελλάδα καθώς πέθανε ο Πάρις Τακόπουλος.

Εκτός από την Cady Groves θρήνος ήρθε και με την είδηση ότι πέθανε ο Sam Lloyd

Ανείπωτος ο θρήνος για τον ηθοποιός Sam Lloyd που πέθανε στα 56 του χρόνια. Ο ίδιος είχε παίξει μεταξύ άλλων στη πολύ γνωστή ξένη σειρά Scrubs. Τι λένε οι πληροφορίες για τον θάνατό του, που έφερε θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου;

Ο άτυχος ηθοποιός έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών με τον ατζέντη του να επιβεβαιώνει την είδηση στην βρετανική Metro. Μάλιστα συνεργάτης και φίλος του ηθοποιού άφησε ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Zach Braff ειδικότερα ευχήθηκε καλό ταξίδι στον ηθοποιό, ενώ ανέφερε ότι τον έκανε να γελά κάθε φορά. Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του γνωστού ηθοποιού.

Sam Lloyd πέθανε