Σάκης Ρουβάς: Δείτε πλάνα μέσα από το μποστάνι του - Μείναμε άναυδοι

Τρελαθήκαμε με το μποστάνι του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Ρουβάς: Δείτε πλάνα μέσα από το μποστάνι του - Μείναμε άναυδοι

Στην έκτακτη εκπομπή που έκανε η Σία Κοσιώνη με τίτλο "Ένα μεγάλο ευχαριστώ" μίλησε ο Σάκης Ρουβάς που μας έδειξε μια άλλη πλευρά του εαυτού του, αλλά και το τεράστιο μποστάνι που έχει στο σπίτι του. Ο γνωστός τραγουδιστής λατρεύει την φύση και έτσι έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ζει έξω από την Αθήνα, ενώ δεν θα πιστεύετε τα όσα έχει φυτέψει. Είναι πραγματικός αγρότης!

Μάλιστα ο ίδιος φυτεύει φράουλες, αλλά και άλλα φρούτα και λαχανικά, ενώ έχει και μερικά ζωάκια όπως κότες. Άλλωστε σε ανάρτηση που είχε κάνει μας είχε δείξει και την γατούλα του η οποία είχε γεννήσει μέσα στο κοτέτσι , αφού εκεί φαίνεται να βρήκε ζεστασία.

"Ο νέος μήνας μας βρήκε με γεννητούρια! Μια όμορφη υπενθύμιση πως η φύση δε σταματά ποτέ να ανανεώνεται και μέσα από αυτή να “ανθίζει” η ζωή" είχε γράψει τότε στο ποστ που είχε κάνει στο Instagram και στο οποίο μας είχε δείξει τα νεογέννητα γατάκια.

Δεν θα φαντάζεστε τα όσα φυτεύει στο μποστάνι του ο Σάκης Ρουβάς - Το βίντεο με τα πλάνα από το σπίτι του

Τώρα λοιπόν γη εκπομπή του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο σπίτι του διάσημου τραγουδιστή ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την πανδημία, αλλά και για τα όσα αισθάνθηκε αυτές τις ημέρες, που είμαστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Μάλιστα ο ίδιος κέρασε την δημοσιογράφο και μια φράουλα, από αυτές που φυτεύει στο μποστάνι. Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα στην φύση, που όπως είπε "είμαστε η φύση".

"Συνειδητοποίησα πόσο πολύ έχω παραμελήσει την οικογένειά μου λόγω της δουλειάς μου. Ο ρυθμός της ζωής δεν μας το έχει επιβάλλει η ζωή. Εμείς τον έχουμε επιβάλλει. Αναπτύσσω διαφορετική σχέση με τα παιδιά μου. Μάθαμε να συμβιώνουμε με τα παιδιά μου. Η κρίση μας αποκαλύπτει πράγματα" είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Σίας Κοσιώνη. Πώς τα πήγε όμως από νούμερα τηλεθέασης;