GNTM: Ποια από τις FF "έκαψε" η Άννα Χαντζή; - "Δεν θέλω να μιλάμε"

Μίλησε για όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM: Ποια από τις FF

Μια από τις FF "έκαψε" η πρώην παίκτρια του GNTM Άννα Χαντζή που μίλησε για όλα στην εκπομπή του Open. Η ίδια αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά και στην κοπέλα με την οποία όπως είπε δεν θέλει να μιλάνε. Τι είπε;

Ειδικότερα η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για πολλά και διάφορα. Η ίδια αναφέρθηκε στο πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις γυρίσει πίσω, αλλά και στο περίφημο unfollow της Έλενας Χριστοπούλου στην Βίκυ Καγιά.

Η ίδια είπε για αυτό ότι οι δυο τους είχαν καλές σχέσεις, όσο ήταν στο παιχνίδι και δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε. Ακόμα μίλησε και για το γεγονός ότι κέρδισαν δύο κοπέλες το παιχνίδι, με την Άννα να λέει ότι θα ξενέρωνε αν συνέβαινε σε εκείνη. Τι είπε όμως για την κλίκα των FF (σ.σ. η Άννα, η Ασημίνα, η Σουζάνα, η Μαρτίνα και η Κάτια) που είχαμε μέσα στο παιχνίδι;

"Από τις FF μόνο με τη Μαρτίνα δεν μιλάω. Δεν έχουμε καθόλου επαφές γιατί δεν θέλω εγώ προσωπικά" είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι αυτό συμβαίνει επειδή όταν είχε αποχωρήσει έμαθε ότι εκείνη είχε πει ορισμένα πράγματα για αυτήν. Δείτε και το βίντεο με τα όσα είπε.

Δείτε ωστόσο και τι βόμβα πέταξε για το μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο παιχνίδι η Έλενα Χριστοπούλου.

Είχαμε ωστόσο άσχημα νέα για την Μαρτίνα από τις FF του GNTM που "έκαψε" η Άννα Χαντζη - Τι συνέβη;

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε το πρωί της Τετάρτης μέσω Skype, η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ. Η πρώην παίκτρια του GNTM σε λίγες ημέρες ετοιμαζόταν να παντρευτεί, ωστόσο εξαιτίας του κορωνοϊού αναγκάστηκε να αναβάλλει το γάμο της.

Η ίδια μίλησε για αυτή την απόφαση που πήρε με τον αγαπημένο της, στην πρωινή εκπομπή του Open.

«Είμαι αρκετά καλά, τουλάχιστον είμαι με τον άνθρωπό μου. Κανονικά παντρευόμασταν 2 Μαΐου, αλλά λόγω της κατάστασης αποφασίσαμε να το αναβάλλουμε. Υπολόγιζα εγώ τον Οκτώβριο, αλλά έχουν κλείσει όλες οι ημερομηνίες, οπότε πάμε για τον καινούργιο χρόνο, εκτός αν κάνουμε κάποιον πολιτικό γάμο. Θα το δούμε, δεν ξέρουμε ακόμα.

Εννοείται θέλω να κάνω οικογένεια μαζί με τον Κώστα. Έχει ήδη ένα παιδί, θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε την οικογένειά μας», είπε η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ, ενώ στο τέλος της σύνδεσης εμφανίστηκαν και ο σύντροφός της Κώστας και ο γιος του Γιώργος.