Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρώτη βόλτα μετά την καραντίνα με τον γιο του

Που πήγανε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρώτη βόλτα μετά την καραντίνα με τον γιο του

Την πρώτη του βόλτα έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης με τον γιο του μετά το τέλος της καραντίνας. Πλέον βγαίνουμε από το σπίτι της, με προσοχή όπως αρμόζει ακόμα, ωστόσο μπορούμε να κυκλοφορούμε και να απολαμβάνουμε την έξοδο μας.

Τέλος έλαβε σήμερα η καραντίνα και πλέον μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς να χρειάζεται να στείλουμε μήνυμα στο 13033.Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισε να γιορτάσει το τέλος της καραντίνας με τον έναν από τους δυο γιους του.

Συγκεκριμένα,οι δυο τους πήραν τα ποδήλατα τους και απόλαυσαν μια βόλτα στη φύση. Το γεγονός έκανε γνωστό ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δείτε ωστόσο τον ίδιο να τοποθετείται πάνω στο θέμα της πανδημίας.

Δείτε την ανάρτηση του:

Θοδωρής Μαραντίνης βόλτα γιοι

Λίγο πριν την βόλτα ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε συγκινήσει με την ανάρτηση για τον γιο του

Συγκινεί ο Θοδωρής Μαραντίνης με την τελευταία του ανάρτηση λίγο μετά το νοσοκομείο. Δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο ίδιος και έριξε τα social media. Τι ανέφερε;

Μια περιπέτεια με την υγεία του πέρασε το βράδυ της Ανάστασης, ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, με συνέπεια να ανησυχήσουν αρκετά οι γονείς του.

Η γνωστή παρουσιάστρια, το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, αποκάλυψε μέσα από τα social media το δυσάρεστο γεγονός, ενώ πριν λίγη ώρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης με τη σειρά του έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφερόμενος στην υγεία του.

Η ανάρτηση του Μαραντίνη λίγο μετά το νοσοκομείο

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Χρόνια πολλά σε όλους! Με υγεία… πάνω απ όλα με υγεία… μη τη θεωρούμε δεδομένη! Με αγάπη… να αγαπάτε τον εαυτό σας και όλους αυτούς που σας αγαπάνε κ το δείχνουν… όχι μόνο το λένε! Με χαρά… η ζωή είμαι μικρή… άρπαξε την από τα μαλλιά και κάνε αυτό που σε γεμίζει…!

Με όνειρα μεγάλα και ας σε τρομάζουν… γιατί αν μπορείς να το φανταστείς … μπορείς και να το κανείς! Με ελπίδα… γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα… ούτε τα άσχημα … θα περάσει κι αυτό! Χριστός Ανέστη!». Δείτε ωστόσο τον ίδιο να τοποθετείται πάνω στο θέμα της πανδημίας.