Η ευχάριστη ανακοίνωση της Δούκισσας Νομικού και η έκκληση που συγκινεί

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ευχάριστη ανακοίνωση της Δούκισσας Νομικού και η έκκληση που συγκινεί

Μια δημόσια έκκληση έκανε η Δούκισσα Νομικού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από μερικές ώρες η οποία συγκινεί. Ενώ μάλιστα, έκανε και μια ανακοίνωση που ήταν πολύ ευχάριστη, όπως ακούσαμε μέσα από το βίντεο της.

Η Δούκισσα Νομικού, ως πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν κάνοντας δωρεά η οποία ξεκινάει από 1 €, περίπου 47 οικογένειες, ενώ έκανε έκκληση να βοηθήσουν ακόμη όσοι περισσότεροι μπορούν, ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Μπορεί η παρουσιάστρια - μοντέλο να έμενε τόσο καιρό μέσα στο σπίτι της, λόγω του κορωνοϊού και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ωστόσο μέσα από τα social media με την «φωνή» της, κατάφερε να κάνει πολλές οικογένειες να χαμογελάσουν.

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο, στο οποίο ευχαριστούσε λοιπόν όσους βοήθησαν, ανακοινώνοντας πως 47 οικογένειες, με 160 μέλη εκ τω οποιών τα 94 είναι παιδιά βοηθήθηκαν. Ενώ είπε, πως όποιος θέλεις να βοηθήσει μπορεί να κάνει δωρεά.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της Δούκισσας Νομικού και η έκκληση της που συγκινεί

Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησης της, η Δούκισσα Νομικού έγραψε: «Ας επικοινωνήσουμε το μήνυμα της αγάπης. Ως πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας!Έχετε ήδη βοηθήσει 47 οικογένειες με 160 μέλη εκ των οποίων τα 94 είναι παιδιά. Μπορούμε να βοηθήσουμε άλλες 10 οικογένειες με παιδιά που μας χρειάζονται μπαίνοντας στο https://www.supportmazi.gr και συγκεκριμένα στην καμπάνια https://www.supportmazi.gr/campaigns/5463-5MsoPjwQ3T.html κάνοντας δωρεά η οποία μπορεί να ξεκινάει από 1 ευρώ. Διαφορετικά ας επικοινωνήσουμε απλώς το μήνυμα αγάπης. Βοηθάει εξίσου πολύ. Είστε μαζί μου;».

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές ημέρες, η Δούκισσα Νομικού έκανε μια ευχάριστη ανακοίνωση, γεμίζοντας χαρά τους θαυμαστές της. Δείτε τι συνέβη.