Η Σίσσυ Χρηστίδου έβγαλε το μακιγιάζ από το πρόσωπο της και έβαλε... μάσκα - Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί

Δεν αναγνωρίζεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σίσσυ Χρηστίδου έβγαλε το μακιγιάζ από το πρόσωπο της και έβαλε... μάσκα  - Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί

Το μακιγιάζ από το πρόσωπο της έβγαλε η Σίσσυ Χρηστίδου και, έβαλε την... μάσκα της για να χαλαρώσει και να αναζωογονήσει την επιδερμίδα της. Έτσι, την παρουσιάστρια δεν πρέπει να την έχετε ξαναδεί, αφού την έχουμε συνηθίσει στην εκπομπή με λαμπερά μακιγιάζ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μπορεί το Σαββατοκύριακο να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικά πρόγραμμα λόγω της εκπομπής της, ωστόσο τις καθημερινές της, τις περνάει στο σπίτι με τα παιδιά της και κάνοντας πράγματα για τον εαυτό της που αγαπά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» είναι λάτρης των social media και σε καθημερινή βάση, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Επικοινωνεί μάλιστα μαζί τους και με lives που πραγματοποιεί στο Instagram. Απαντάει σε όλα τα ερωτήματα τους, ενώ δίνει και διάφορες συμβουλές.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου που έβγαλε το μακιγιάζ της και έβαλε μάσκα

Χθες ωστόσο, μας έδειξε πως περνάει την ώρα της στο σπίτι, κάνοντας πράγματα που την χαλαρώνουν και αγαπάει να κάνει όταν έχει ελεύθερο χρόνο. Η Σίσσυ Χρηστίδου, δημοσίευσε στο λογαριασμό της, μια φωτογραφία που έτσι δεν πρέπει να την έχουμε ξαναδέι.

Συγκεκριμένα, πόζαρε στο φακό του κινητού της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της, ενώ είχε βάλει μάσκα για να ενυδατώσει και να σώσει λάμψη στην επιδερμίδα της. «Καλά... βγείτε εσείς και έρχομαι..», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτηση της, αφού χθες ήταν η πρώτη ημέρα εξόδων μετά την καραντίνα.

Να σημειώσουμς πως, μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου με μια ανάρτηση της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό πως εδώ και ένα χρόνο «κρυφό» ένα ακόμη μέλος που έχουν στην οικογένεια της. Συγκεκριμένα, ένα χάμστερ. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μαζί με τα παιδιά της έχουν αδυναμία στα ζώα. Μάλιστα, στο σπίτι τους έχουν ήδη ένα σκυλάκι την Τζίντζερ.