Συγκλονίζει η Μαρίνα Βερνίκου για τον κορωνοϊό - «Τα συμπτώματα ήταν έντονα...»

Τα είπε όλα στην Ελεονώρα Μελέτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει η Μαρίνα Βερνίκου για τον κορωνοϊό - «Τα συμπτώματα ήταν έντονα...»

Μέσα από μία τρομερή συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», η Μαρίνα Βερνίκου κατάφερε να συγκλονίσει με την περιγραφή για την περιπέτεια της οικογένειάς της με τον κορωνοϊό, αποκαλύπτωντας πως τη δεύτερη βδομάδα τα συμπτώματα στον άντρα και το παιδί της ήταν πιο έντονα.

Η γνωστή φωτογράφος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως βίωσε η ίδια και η οικογένειά της, την έξαρση του κορωνοϊού, μιας και ήταν από τα πρώτα κρούσματα του ιού στη χώρα.

Μέσα από την εκπομπή, που επέστρεψε χθες μετά από καιρό, μίλησε για τα συμπτώματα που εμφάνισε ο άντρας της και ο μεγάλος γιος της, αλλά και για τα δύο μικρότερα παιδιά της που ήταν ασυμπτωματικά.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Μαρίνας Βερνίκου για τον κορωνοϊό

«Ήμασταν από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα και δεν μας είχε πάει καν το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό. Γύρισε από Μίλτος από ταξίδι στο Λονδίνο, από εκεί πρέπει να το έφερε, την πρώτη εβδομάδα είχε δέκατα και δεν αισθανόταν πολύ καλά, αλλά εμείς ως οικογένεια όταν έχουμε δέκατα δεν το παίρνουμε σοβαρά, συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας» είπε αρχικά η Μαρίνα Βερνίκου.

Μαρίνα Βερνίκου κορωνοϊός

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μέσα σε αυτή την εβδομάδα πήγαμε Βουλγαρία και κάναμε σκι. Μετά γυρίσαμε πίσω, πήγαμε σε ένα σπίτι στο βουνό που ήμασταν καλεσμένοι και είχαν ήδη περάσει πέντε μέρες που δεν αισθανόταν καλά, όχι κάτι πολύ σοβαρό όμως, όχι κάτι ανησυχητικό.

Η φίλη μας που μας είχε καλέσει μας είπε ότι ο οδηγός της είχε κορονοϊό, είχε τα ίδια συμπτώματα και λέγαμε “λες”; Κάναμε όλοι το τεστ, βγήκε θετικός ο Μίλτος και τα δύο παιδιά, ασυμπτωματικά τα μικρά. Τη δεύτερη εβδομάδα ήταν έντονα τα συμπτώματα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Βερνίκου.