MasterChef - παρασκήνιο: Η αλήθεια πίσω από τη σχέση Μαρίας και Μπέλλου - «Μπήκαν σε ένα δωμάτιο...»

"Καυτές" αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef - παρασκήνιο: Η αλήθεια πίσω από τη σχέση Μαρίας και Μπέλλου - «Μπήκαν σε ένα δωμάτιο...»

Ένα αδιανόητο παρασκήνιο από το σπίτι του MasterChef, είδε το φως της δημοσιότητας, μιας και μάθαμε επιτέλους, την αλήθεια πίσω από την πολυσυζητημένη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία Μπέη, με μία παίκτρια να αποκαλύπτει πως οι δυο τους μπήκαν σε ένα δωμάτιο και εκεί ξεκίνησε ο δεσμός τους!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποκαλύφθηκε πως αυτοί οι δύο είναι ζευγάρι, πολλοί είναι αυτοί που ζητούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση τους και για το πώς αυτή εξελίχθηκε.

Η αποκάλυψη έγινε στο χθεσινό επεισόδιο, στο οποίο είδαμε πραγματικά επικές ατάκες να πέφτουν στο τραπέζι, με την Ντέμη να περιγράφει το πώς αυτή έκανε τον Δημήτρη και τη Μαρία να τα φτιάξουν βάζοντάς τους μέσα σε ένα δωμάτιο.

Η Ντέμη δείχνει να έχει πάρει για τα καλά το μέρος της Μαρίας και του Δημήτρη και έτσι είπε πως αν κέρδιζε την κάρτα θα την έδινε σε έναν από αυτούς τους δύο για να συνεχίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στον διαγωνισμό, ειδικά μετά το σκηνικό που έγινε με τη Μάρλεν που «έθαψε» τη Μαρία.

Η αποκάλυψη της Ντέμης για τη σχέση της Μαρίας και του Μπέλλου στο MasterChef

«Αυτό το ζευγαράκι το δημιούργησα. Θέλω να πάει μέχρι τέλους. Μπέλλο αυτό που κάνεις με τη Μαρία, που παίζεις επιτραπέζια πρέπει να σταματήσει. Του πήρα τα ρούχα, έκλεισα το δωμάτιο και τους είπα και “τώρα θα κάτσετε εκεί”.

Τους πήρα και το κρασί που είχαν φέρει και τους είπα “μπορείτε να κάτσετε εκεί; Μη βγείτε από το δωμάτιο. Παρατήστε με”. Και τελικά τα φτιάξανε. Έτσι έχει η δημιουργία του ζευγαριού και ας μη το λένε. Γιατί δε μπορούν, το “έκαναν” μόνοι τους, δεν τους το έκανε κάποιος» είπε η Ντέμη.

Ντέμη MasterChef Μαρία Μπέλλος