Άσχημα νέα για την οικογένεια της Κλέλιας Πανταζή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για την οικογένεια της Κλέλιας Πανταζή

Άσχημα νέα για την Κλέλια Πανταζή καθώς χάλασαν τα σχέδια που είχε με την οικογένειά της. Η ίδια μίλησε για το τι συνέβη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. δείτε στο βίντεο τα όσα είπε.

Ειδικότερα η Κλέλια Πανταζή μίλησε την εκπομπή Ευτυχείτε και στο κανάλι του Open, με την ίδια να μοιράζεται και τα δυσάρεστα νέα που ήρθαν αναφορικά με το παιδάκι τους. Το παιδάκι της είναι μόλις 5,5 μηνών και ήταν να βαπτιστεί σε λίγο καιρό, ωστόσο δυστυχώς οι εξελίξεις με την πανδημία άλλαξαν τα σχέδιά της.

Η ίδια μίλησε ακόμα για την τηλεόραση και αν θέλει να επιστρέψει. Όπως είπε η ίδια έχει τελειώσει δημοσιογραφία στο τμήμα της Παντείου. Η ίδια μίλησε ακόμα και για τα όσα κάνει επαγγελματικά αυτή την περίοδο. Μπορείτε να τα δείτε όλα στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε ωστόσο και τι ανάρτηση είχε κάνει μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Μας συγκίνησε.

Εκτός από την Κλέλια Πανταζή και την οικογένειά της άσχημα νέα ήρθαν και για ηθοποιό από το Γυναίκα χωρίς όνομα. - Τι συνέβη;

Πριν τη γέννηση της κόρης τους, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας και σκόπευαν να παντρευτούν το καλοκαίρι με θρησκευτικό γάμο, κάνοντας μαζί και την βάφτιση της κόρης τους. Αυτό όμως άλλαξε, μιας και η πανδημία έχει φέρει αυστηρά μέτρα.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, το ζευγάρι είχε αποφασίσει το όνομα που θα πάρει η τεσσάρων μηνών κόρη τους και αυτό δεν είναι άλλο από το Σταυρούλα, το όνομα της μητέρας του ηθοποιού και θα τη φωνάζουν τη μικρούλα Σταυρία, κάτι που τελικά ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου θα πρέπει να αφήσουν πίσω προς το παρών.

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου