Όλο μαύρο το σπίτι του Θέμη από το Κόκκινο Ποτάμι - Μίνιμαλ και σκοτεινό

Αυτή είναι η αγαπημένη του γωνιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλο μαύρο το σπίτι του Θέμη από το Κόκκινο Ποτάμι - Μίνιμαλ και σκοτεινό

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ή αλλιώς ο Θέμης από το Κόκκινο Ποτάμι, μας έδειξε ένα πολύ μικρό δείγμα από το σπίτι του και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, είναι όλο μαύρο, μίνιμαλ και σκοτεινό, ωστόσο την ίδια στιγμή αποτελεί ένα πολύ μοντέρνο σπίιτ.

Πρόκειται για έναν ηθοποιό που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική υπερπαραγωγή του Open, ωστόσο είχε πίσω του μία μεγάλη καριέρα στην ελληνική υποκριτική μέσα από συγκλονιστικές εμφανίσεις στο θέατρο.

Ο «Θέμης» έχει γίνει αναπόφευκτα ο αγαπημένος χαρακτήρας των φαν της νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως και στην προσωπική του ζωή, είναι ένας άνθρωπος με στιλ, ενώ είναι και πολύ ερωτευμένος με τη σύντροφό του, Πένυ Αγοραστού.

Έτσι, μέσα από μία τηλεοπτική σύνδεση που έκανε ο Αργύρης Πανταζάρας, μπορέσαμε να δούμε το σπίτι του, το οποίο είναι διακοσμημένο σε μαύρους και γκρι τόνους και εξαιρετικά μίνιμαλ.

Αργύρης Πανταζάρας σπίτι

Λίγα λόγια για τον Αργύρη Πανταζάρα με το μίνιμαλ σπίτι

Ο Αργύρης Πανταζάρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Από την έντονη επιθυμία του για δημιουργία και έκφραση σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Αργύρης Πανταζάρας υποδύεται τον Θεμιστοκλή Παυλίδη, αδελφό του Μίλτου Παυλίδη (Ιωάννη Παπαζήση) που επιστρέφει από τον πόλεμο με μετατραυματικό στρες και παλεύει με τα δικά του τραύματα.

Είναι η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά. Δεν του είχε γίνει ως τώρα κάποια πρόταση που να πληροί τις προδιαγραφές ώστε να δεχτεί να συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική δουλειά.

Στο Κόκκινο ποτάμι υπήρχαν οι κατάλληλες συγκυρίες και έτσι δέχτηκε την πρόταση του Μανούσου Μανουσάκη. Η επαφή με τον σκηνοθέτη της σειράς έγινε μέσω της Χρύσας Ψωμαδέλλη (casting director).

Το 2016 ο Αργύρης Πανταζάρας κέρδισε το θεατρικό βραβείο “Δημήτρης Χορν” για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού για τον μονόλογο «ΑΩ» σε διασκευή και σκηνοθεσία δική του στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής. Τον Χρυσό Σταυρό του Δημήτρη Χορν του παρέδωσε ο Μιχάλης Σαράντης.